11. Απριλίου 2021
EVIANEXT.GRMail: evianext@gmail.com

Στο νοσοκομείο ο Πάνος Καλίδης – Τι συνέβη;

newsroom14 Ιανουαρίου 20201min100

Στο νοσοκομείο ο Πάνος Καλίδης – Τι συνέβη;

newsroom14 Ιανουαρίου 20201min100
panos1-1200x895

Μία περιπέτεια είχε ο Πάνος Καλίδης, αφού ένα παιχνίδι με τον γιο του στάθηκε αφορμή να βρεθεί στο νοσοκομείο με δύο κατάγματα. Ο γνωστός τραγουδιστής είναι αφοσιωμένος στην οικογένεια του και λατρεύει να περνά παραγωγικό χρόνο μαζί με τα παιδιά του. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Espresso» ένα παιχνίδι με τον 5,5 ετών Αριστείδη στο σπίτι τους στα νότια προάστια δεν είχε αίσιο τέλος, με αποτέλεσμα η σύντροφός του Λεάννα Μάρκογλου να τον μεταφέρει σε ιδιωτική κλινική.

Πηγή από το στενό περιβάλλον του καλλιτέχνη αναφέρει ότι το κακό συνέβη όταν ο Καλίδης junior ανέβηκε με δύναμη στο στήθος του μπαμπά του και τον τραυμάτισε προκαλώντας του κατάγματα σε δύο σημεία. Η γνωστή make up artist μετέφερε τον αγαπημένο της σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, όπου οι γιατροί ύστερα από εξετάσεις διέγνωσαν κάταγμα στην αριστερή θωρακική πλευρά, με αποτέλεσμα να του παράσχουν εκτός από τις πρώτες βοήθειες και φαρμακευτική αγωγή με αναλγητικά για τους πόνους και να του συστήσουν ακινησία και προσοχή σε απότομες κινήσεις και βάρη.

Ο τραυματισμός του Πάνου Καλίδη έτυχε σε μια ήρεμη επαγγελματική περίοδο για εκείνον, αφού πριν από λίγες ημέρες ολοκλήρωσε με επιτυχία τις εμφανίσεις του στο North Live Stage έπειτα από τέσσερις μήνες στο πλευρό του Λευτέρη Πανταζή, του Θάνου Πετρέλη και του Tus.

Το TLIFE εύχεται περαστικά!

Πηγή: tlife.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *