Φόλες στη Χαλκίδα (Έξω Παναγίτσα): Ο Δήμος πάει το θέμα στον Εισαγγελέα – Κατατέθηκε μήνυση

Μετά τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, σχετικά με τις φόλες στην περιοχή της Έξω Παναγίτσας, ο Δήμος της Χαλκίδας πάει το θέμα στη Δικαιοσύνη, προκειμένου να βρεθεί ποιος έριξε τις φόλες και να σταματήσει το κακό.

Ο αρμόδιος από πλευράς Δήμου (Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Χαλκίδας), Θεόδωρος Γιαννούκος, αυτή την ώρα είναι στα Δικαστήρια, παρουσία δικηγόρου και κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστου.

Να υπενθυμίσουμε, πως από τις δολοφονικές αυτές επιθέσεις κατά των σκυλιών, ένα ζώο έχασε τη ζωή του και ένα άλλο μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο.

Ας ελπίσουμε, πως έτσι θα βρεθούν οι υπαίτιοι και θα τιμωρηθούν.

 

Διαβάστε την ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα:

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Χαλκίδας και Πρόεδρος της Επιτροπής Διαχείρισης Αδέσποτων του Δήμου Χαλκιδέων Θεόδωρος Γιαννουκος με τον Δικηγόρο και Νομικό Σύμβουλο του Δήμου Χαλκιδέων Νικόλαο Κασσαβετη επισκέφθηκαν τον κ.Εισαγγελεα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας και κατέθεσαν μήνυση κατά αγνώστου η αγνώστων δραστών και παντός υπεχοντος ποινική ευθύνη για την θανάτωση αδέσποτων ζώων στη περιοχή της Έξω Παναγίτσας με άγνωστες δηλητηριώδεις ουσίες. Πράξη που συνιστά παράβαση του Ν.4039 και ειδικότερα του άρθρου 16 παράγραφος 1. Και ζητείται η διενέργεια έρευνας προς ανακάλυψη του αγνώστου η αγνώστων δραστών και η κατά νόμο ποινική δίωξη και παραδειγματική τιμωρία των ενόχων.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο