28. Φεβρουαρίου 2021
EVIANEXT.GRMail: evianext@gmail.com

My Style Rocks: 9+1 φωτογραφίες από τη ζωή της εγγονής του Άκη Τζοχατζόπουλου, Κιάρας Μαρκέζη!

newsroom15 Ιανουαρίου 202018min90

My Style Rocks: 9+1 φωτογραφίες από τη ζωή της εγγονής του Άκη Τζοχατζόπουλου, Κιάρας Μαρκέζη!

newsroom15 Ιανουαρίου 202018min90
KIARA1-1200x857

Το «My style rocks» επέστρεψε και είναι πιο ανανεωμένο από ποτέ! Το reality μόδας με παρουσιάστρια την Κατερίνα Στικούδη και κριτική επιτροπή τον Στέλιο Κουδουνάρη, την Έλενα Χριστοπούλου και τον Λάκη Γαβαλά ήρθε για να αλλάξει τα απογεύματα μας με τις στιλιστικές προτάσεις των έντεκα διαγωνιζόμενων και τις διορθώσεις των κριτών.

Μεταξύ των κοριτσιών που συμμετέχουν στο παιχνίδι είναι και η Κιάρα Μαρκέζη, η 19χρονη εγγονή του Άκη Τζοχατζόπουλου και κόρη της γνωστής φωτογράφου Μαρίας Μαρκέζη, η οποία λατρεύει τη μόδα και θέλει να δώσει στους κριτές και τους τηλεθεατές τη δική της πρόταση. Οι γονείς της χώρισαν όταν εκείνη ήταν ενός έτους. Ο πατέρας της ξαναπαντρεύτηκε και έχει δημιουργήσει νέα οικογένεια.

Έχει κρατήσει το επώνυμο της μητέρας της γιατί δεν θέλει να την ταυτίζουν με τον παππού της, παρά τη μεγάλη αδυναμία που του έχει. Ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ από 14 ετών. Λόγω των γνωριμιών της μητέρας της έχει συνεργαστεί με πολλούς γνωστούς σχεδιαστές. Έχει συμμετάσχει σε πολλές επιδείξεις και φωτογραφήσεις. Μετά το σχολείο ξεκίνησε να σπουδάσει υποκριτική, αλλά σταμάτησε γιατί κατάλαβε ότι δεν της ταιριάζει. Πλέον έχει καταλήξει ότι θέλει να σπουδάσει styling και να γίνει fashion blogger.

Στο πρώτο επεισόδιο του «My style rocks» η Κιάρα Μαρκεζη δεν κατάφερε να ενθουσιάσει την κριτική επιτροπή με τις επιλογές της και έτσι άκουσε αρνητικά σχόλια, όπως και πολλές ακόμα συμπαίκτριές της. Δυστυχώς, τα μη θετικά σχόλια συνεχίστηκαν και στο δεύτερο επεισόδιο, με τους κριτές να αναφέρουν ότι ήταν πολύ… απλή, συγκεντρώνοντας μόλις 6,3 βαθμούς.

Το TLIFE τρύπωσε στο Instagram account της και σου παρουσιάζει 9+1 φωτογραφίες από τη ζωή της.

Δες φωτογραφίες:

Η Κιάρα Μαρκέζη σε μία από τις καλοκαιρινές στιγμές της!

Πηγή: tlife.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *