Κατερίνα Γερονικολού: Ποζάρει με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στην κοπή της πίτας του θεάτρου!

Σε μια από τις καλύτερες προσωπικά αλλά και επαγγελματικά φάση της ζωής τους, βρίσκονται ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού! Φέτος αποφάσισαν να ενώσουν και τους επαγγελματικούς στόχους τους και με την συμμετοχή τους στην παράσταση της Μιμής Ντενίση «Κι απο Σμύρνη Σαλονίκη» αλλά και με την κοινή συμμετοχή τους στην ταινία «Για πάντα που γνωρίζει εισπρακτική επιτυχία»!

Το διάσημο ζευγάρι που είναι πολύ ερωτευμένο έχει καταφέρει να συνδυάσει τη δουλειά με την προσωπική ζωή και παρά τους έντονους επαγγελματικούς ρυθμούς φαίνεται να τους βγαίνει… μια χαρά!

Χθες ο θίασος του «Κι από Σμύρνη Σαλονίκη» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του και οι πρωταγωνιστές  έψαχναν διακριτικά το φλουρί στο κομμάτι τους, μέχρι που … βρέθηκε, σε αυτό του καλλιτεχνικού διευθυντή του Ελληνικού Κόσμου, Θρασύβουλου Γάτσιου

Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μιμή Ντενίση

 

Γιάννης Τσιμιτσέλης Λευτέρης Ελευθερίου

 

Η Κατερίνα μόλις έχει «τσιμπήσει» ένα κομμάτι από την πίτα του Γιάννη!

Λίγα λόγια για το έργο
Η αρχόντισσα της Σμύρνης Φιλιώ Μπαλτατζή και τα παιδιά της καταφέρνουν να επιζήσουν της Μικρασιατικής καταστροφής και μετά από μεγάλες περιπέτειες καταλήγουν στη Μακεδονία. Η Σαλονίκη γίνεται η πατρίδα των προσφύγων. Μια πολυπολιτισμική πόλη με ντόπιους, πρόσφυγες, Πόντιους και Εβραίους που ζουν αρμονικά παρά τις διαφορές τους. Το έργο παρακολουθεί την πορεία της οικογένειας και πολλών νέων χαρακτήρων την περίοδο από την ανταλλαγή των πληθυσμών μέχρι την αρχή του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου. Η ανέλιξη των προσφύγων από την απόλυτη φτώχεια σε μια καινούρια αξιοπρεπή ζωή, η προσπάθειά τους να γίνουν ένα με τ’ αδέλφια τους στην Ελλάδα, η άνοδος και η πτώση της ακμάζουσας Εβραϊκής κοινότητας, δίνονται ανάγλυφα μέσα από τους χαρακτήρες. Το έργο είναι μια μεγάλη νωπογραφία της εποχής με φόντο την πολιτική κατάσταση μέσα από προσωπικές ιστορίες και με τη μουσική της εποχής από τα σεφαραδίτικα, μέχρι τα ρεμπέτικα και τον Αττίκ, να αναδεικνύουν τις αισθητικές και πολιτιστικές αντιθέσεις ανάμεσα σε ντόπιους και πρόσφυγες.

Πηγή: tlife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *