07. Μαρτίου 2021
EVIANEXT.GRMail: evianext@gmail.com

Κλοπή σε φορτηγό: Σύλληψη ενός 39χρονου και ενός ανήλικου – Έκαναν και τραπεζικές συναλλαγές με την κάρτα του οδηγού

newsroom19 Ιανουαρίου 20201min90

Κλοπή σε φορτηγό: Σύλληψη ενός 39χρονου και ενός ανήλικου – Έκαναν και τραπεζικές συναλλαγές με την κάρτα του οδηγού

newsroom19 Ιανουαρίου 20201min90
astynomia_2

Η κλοπή είχε γίνει το μεσημέρι της 13ης Ιανουαρίου. Διαβάστε λεπτομέρειες. Ακολουθεί ΔΤ της ΕΛΑΣ:

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, στο πλαίσιο εμπεριστατωμένης έρευνας, εξιχνιάσθηκε υπόθεση κλοπής από Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, η οποία διαπράχθηκε μεσημβρινές ώρες της 13-01-2020, σε περιοχή της Χαλκίδας.

 

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 39 και 14 ετών, οι οποίοι εντοπίσθηκαν χθες (18-01-2020) στην περιοχή και προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

 

Ειδικότερα οι κατηγορούμενοι, οι οποίοι πουλούσαν υαλοκαθαριστήρες, προσέγγισαν ημεδαπό, ιδιοκτήτη Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου και με τη μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσαν από το εσωτερικό του οχήματος, ένα κινητό τηλέφωνο με τη θήκη του, η οποία περιείχε διάφορα προσωπικά του έγγραφα, μεταξύ των οποίων και δύο (2) χρεωστικές τραπεζικές κάρτες, καθώς και το χρηματικό ποσό των (400) ευρώ.

 

Στο πλαίσιο της έρευνας, διαπιστώθηκε ότι αμέσως μετά τη διάπραξη της κλοπής, προέβησαν με τη χρήση μίας εκ των αφαιρεθέντων τραπεζικών καρτών, σε έξι (6) συναλλαγές, σε επιχειρήσεις της περιοχής, συνολικής αξίας (103) ευρώ.

 

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των (390) ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο, τα οποία αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχό τους.

 

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *