Μαζί σου Σαββατοκύριακο: «Λύγισε» ο σύζυγος της 29χρονης λεχώνας που πέθανε μετά από αλλεργικό σοκ

Τραγικό θάνατο λίγο μετά τη γέννηση της κόρης της βρήκε πριν λίγους μήνες μια 29χρονη κοπέλα στην Κατερίνη. Η άτυχη λεχώνα έπαθε αλλεργικό σοκ, όταν της χορηγήθηκε αντιβιοτικό στο οποίο είχε αλλεργία, λίγο μετά την καισαρική που έκανε. Ο σύζυγός της άτυχης κοπέλας μίλησε σήμερα στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο».

Ο άνθρωπος που τους τελευταίους μήνες κλήθηκε να έχει ρόλο και πατέρα και μητέρας για να φροντίσει την μικρή κορούλα του «λύγισε» στην κάμερα, αποκαλύπτοντας πως οι πρώτες μέρες με το παιδί στο σπίτι και χωρίς την γυναίκα του ήταν δραματικές.

Το χρονικό του θανάτου της 29χρονης λεχώνας

Η γυναίκα γέννησε στο νοσοκομείο Κατερίνης και λόγω της καισαρικής τομής στην οποία υποβλήθηκε, της χορηγήθηκε αντιβιοτικό φάρμακο στο οποίο ήταν αλλεργική.

Σύμφωνα με τους γιατρούς μέσα σε λίγη ώρα, ο οργανισμός της άρχισε να αντιδρά αρνητικά, με αποτέλεσμα να υποστεί ανακοπή και να οδηγηθεί στην εντατική.

Από την Κατερίνη διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης όπου υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και διαπιστώθηκε ότι υπέστη εγκεφαλικό οίδημα λόγω της αντίδρασης του οργανισμού της στο φάρμακο που της χορηγήθηκε.

Η 29χρονη λεχώνα που νοσηλευόταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης κατέληξε λίγο αργότερα.

Πηγή: tlife.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο