07. Μαΐου 2021
EVIANEXT.GRMail: evianext@gmail.com

Μπαράζ εμπρησμών σε Αθήνα, Μαρούσι και Αγία Παρασκευή: Κάηκαν 18 οχήματα – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

newsroom22 Ιανουαρίου 20203min70

Μπαράζ εμπρησμών σε Αθήνα, Μαρούσι και Αγία Παρασκευή: Κάηκαν 18 οχήματα – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

newsroom22 Ιανουαρίου 20203min70
720_697720_628dc8d9ef-813c305ee8986f98

Τα ξημερώματα της Τετάρτης άγνωστοι έκαψαν 12 αυτοκίνητα. επί των οδών Παγγαίου, Χαϊμαντά & Σωκράτους και Ηροδότου & Δεληγιάννη, στο Μαρούσι

Επι τόπου έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα αλλά όπως μάθαμε ζητήθηκαν και ενισχύσεις. Τελικά οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής που επιχείρησαν ήταν 20 πυροσβέστες με 7 οχήματα.

Στην Αθήνα, πυρπολήθηκαν άλλα πέντε οχήματα, τα τρία στη συμβολή των οδών Μιρτσιέφσκυ και Αρακύνθου, και τα άλλα δύο επί της οδού Πριγκιποννήσων.

Κατόπιν κατεσβέσθη φωτιά και σε ένα ακόμα αυτοκίνητο στην Αγία Παρασκευή, επί της οδού Νότου.

Δείτε τις ΦΩΤΟ που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr από το Μαρούσι:
Δείτε τη φωτο από την αγ φιλοθεη στο Μαρούσι:

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στη σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: info@enikos.gr

Πηγή: enikos.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *