20. Απριλίου 2021
EVIANEXT.GRMail: evianext@gmail.com

Γιάννης Μαραγκός: Με αφορμή την κοπή της πίτας του Επιμελητηρίου…

newsroom28 Ιανουαρίου 20201min80

Γιάννης Μαραγκός: Με αφορμή την κοπή της πίτας του Επιμελητηρίου…

newsroom28 Ιανουαρίου 20201min80
maragkos_next

Ιδιαίτερα δραστήριος (όπως πάντα), ο Γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου Εύβοιας, Γιάννης Μαραγκός, που… δεν σταματάει από το πρωί έως το βράδυ.

Οι αρμοδιότητές τους, αλλά και οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις στο “The Kiosk”, δεν του επιτρέπουν και πολύ ξεκούραση.

Αυτό όμως το «γεμίζει» όπως μας είπε και τίποτα δεν μπορεί να του χαλάσει τη διάθεση.

Διαβάστε τι έγραψε ο κ. Μαραγκός, με αφορμή την κοπή της πίτας του Επιμελητηρίου:

Με αφορμή την κοπή της πίτας του Επιμελητηρίου Ευβοίας και τις καθιερωμένες βραβεύσεις θα ήθελα να επισημάνω τα εξής:
Εάν με ρωτούσαμε ποιές επιχειρήσεις πραγματικά θα ήθελα να βραβευθούν, θα έλεγα όλες οι επιχειρήσεις της Εύβοιας και της Σκύρου. Και αυτό γιατί για περισσότερο από μία δεκαετία, κάτω από “αντίξοες πολιτικές συνθήκες” για να μη πω και εχθρικές για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, κατάφεραν να αντέξουν να επιβιώσουν και να διακριθούν.
Κάτω απο αυτές τις συνθήκες ήταν πολύ δύσκολη η επιλογή των εννέα βραβείων που απονεμήθηκαν. Άλλωστε, πρώτον ήταν πρακτικά αδύνατον να βραβευθούν όλοι οι επαγγελματίες και δεύτερον  η χθεσινή απονομή βραβείων δεν θα είναι η τελευταία! Σίγουρα θα ακολουθήσουν και επόμενες.
Το Επιμελητήριο μας ήταν και θα συνεχίσει να είναι πάντα δίπλα στις Ευβοικές  επιχειρήσεις. Να τις στηρίζει στα πρώτα τους βήματα, να διαμορφώνει για αυτές συνθήκες ανάπτυξης, και να συμβάλει στην εξέλιξη τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *