09. Μαΐου 2021
EVIANEXT.GRMail: evianext@gmail.com

Στράτος Τζώρτζογλου – Σοφία Μαριόλα: Αγκαλιά στο θέατρο!

newsroom30 Ιανουαρίου 20205min130

Στράτος Τζώρτζογλου – Σοφία Μαριόλα: Αγκαλιά στο θέατρο!

newsroom30 Ιανουαρίου 20205min130
MARIOLA4-1200x850

Αγαπούν και οι δυο τις ρομαντικές εξόδους και τις βραδιές θεάτρου. Ο λόγος για τον Στράτο Τζώρτζογλου και την σύζυγό του Σοφία Μαριόλα που το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκαν στο θέατρο Μικρό Χορν και στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης  «Ο δρόμος περνά από μέσα» του Ιάκωβου Καμπανέλλη.

Το διάσημο ζευγάρι βρέθηκε μαζί στο θέατρο και πόζαρε αγκαλιά στο φωτογραφικό φακό. Εκεί συναντήθηκαν με γνωστούς Έλληνας ηθοποιούς και απόλαυσαν την παράσταση, χαρίζοντας το πιο θερμό τους χειροκρότημα στους πρωταγωνιστές.

 

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Μπορεί ένα σπίτι να πεθάνει; Και μάλιστα από πνευμονικό οίδημα; Οι γλωσσομαθείς βιβλιόφιλες κατσαρίδες, τα σκουλήκια που τρώνε τα έπιπλα, και οι νεκροί που κατοικούν μέσα σ΄ αυτό το σπίτι, έχουν δικαιώματα πάνω του; Ο Ιάκωβος Καμπανέλλης κλείνει το μάτι στον Μπέκετ, τον Ίψεν και τον Τσέχωφ, και αφηγείται με τρόπο αλληγορικό την ιστορία μιας οικογένειας, που χρόνια τρώει η ίδια τα σωθικά της.

Παίζουν οι: Ρούλα Πατεράκη, Πέρης Μιχαηλίδης, Πάρης Θωμόπουλος, Κωνσταντίνα Κλαψινού, Αλέξανδρος Βάρθης και σκηνοθετεί ο Χρήστος Σουγάρης. Τη μουσική υπογράφει ο Στέφανος Κορκολής.

Πηγή: tlife.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *