07. Μαΐου 2021
EVIANEXT.GRMail: evianext@gmail.com

ΗΠΑ: H «χειρότερη γάτα του κόσμου» βρήκε οικογένεια

newsroom2 Φεβρουαρίου 20203min100

ΗΠΑ: H «χειρότερη γάτα του κόσμου» βρήκε οικογένεια

newsroom2 Φεβρουαρίου 20203min100
perdita1

Η γάτα με σοβαρά προβλήματα συμπεριφοράς κατάφερε να βρει το σπίτι της -Σιχαίνεται τις ταινίες Ντίσνεϊ, τους σκύλους, τα παιδιά, τις αγκαλιές και το… ροζ σε όποια του μορφή

Οικογένεια κατάφερε να βρει η «χειρότερη γάτα» του κόσμου, που παρά τις πάμπολλες ιδιοτροπίες της, δεν πτόησε τους καινούριους της ιδιοκτήτες.

Το καταφύγιο αδέσποτων ζώων στη Βόρεια Καρολίνα, όπου βρίσκονταν η Περντίτα, ανακοίνωσε μέσω Facebook την είδηση. Η ανάρτηση έγινε viral.

Ο χαρακτηρισμός της «χειρότερης γάτας του κόσμου»

Το καταφύγιο εξήγησε σε ανάρτηση για την υιοθεσία της τους λόγους για τους οποίους της απέδωσε τον συγκεκριμένο χαρακτηρισμό.

Οι ιδιαιτερότητες της Περντίτα είναι ότι μισεί τις ταινίες Ντίσνεϊ, τους σκύλους, τα παιδιά, τις αγκαλιές τα Χριστούγεννα και οτιδήποτε φέρει το χρώμα ροζ. Ως εκ τούτου, η οικογένεια που θα την φιλοξενούσε θα έπρεπε να διαθέτει σθένος και υπομονή.

Η επικεφαλής του καταφυγίου εξήγησε στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC ότι η Περντίτα το ένα λεπτό σε θέλει και το επόμενο το έχει ξεπεράσει. Όμως παραδέχθηκε ότι «οπωσδήποτε σε κάνει να γελάς».

Παρά τα όχι και τόσο κολακευτικά λόγια, το καταφύγιο δέχθηκε 175 αιτήσεις για την υιοθεσία. Εξ’ αυτών, 10 υποψήφιες οικογένειες κλήθηκαν για συνέντευξη και γνωριμία με την Περντίτα. Στο τέλος η ίδια η γάτα επέλεξε ένα ζευγάρι από το Τενεσί, η οποία τελικά την υιοθέτησε. Όπως ανέφερε το καταφύγιο έδειχνε λιγότερο εκνευρισμένη μαζί τους.

Πηγή: protothema.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *