Τουριστική προβολή Χαλκίδας: Ποιο είναι το ζητούμενο αλήθεια;

Μαθαίνουμε τις τελευταίες ημέρες, πως κάποιοι σε αυτή την πόλη έχουν «αγχωθεί» πολύ, με την τουριστική της προβολή, το καρναβάλι και τα πολλαπλά οφέλη τέτοιων διοργανώσεων.

Αυτό από τη μία δεν είναι κακό… απαραίτητα. Όμως, για να υπάρξουν ουσιαστικά αποτελέσματα, των φρονίμων τα παιδιά, ξέρετε τι κάνουν…

Η τουριστική προβολή, χρειάζεται σχέδιο και επιμονή. Όχι σπασμωδικές κινήσεις εντυπωσιασμού, που έχουν σαν αποτέλεσμα να βάζουμε τη «σκόνη κάτω από το χαλί».

Χρειάζεται μία σειρά από δράσεις και αποφάσεις, ώστε να υπάρξει όφελος για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις.

Τα τελευταία χρόνια είδαμε μόνο τη μία πλευρά. Φιέστες και πολλά χρήματα, αλλά το κέρδος για την πόλη δεν ξέρουμε αν ήταν ανάλογο.

Ας μην περιμένουμε λοιπόν, από ένα καρναβάλι να δώσει λύση στο θέμα της τουριστικής προβολής.

Πρέπει και το καρναβάλι να είναι ένας πετυχημένος θεσμός, αλλά να υπάρξει και μία σειρά άλλων εκδηλώσεων, που θα φέρνουν τουρισμό και θα διαφημίζουν τη Χαλκίδα.

Υπάρχει και Τουριστική Επιτροπή μάλιστα, όμως οι Δήμαρχοι των τελευταίων ετών, έκαναν το… δικό τους, όπως και οι αρμόδιοι σύμβουλοι.

Οργανωμένο, τίποτα… σε βάθος χρόνου και με την συμμετοχή λίγων πάντα και όχι αρκετών, με τα γνωστά παρατράγουδα και αποτελέσματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *