20. Απριλίου 2021
EVIANEXT.GRMail: evianext@gmail.com

Η άλλη πλευρά του Γιάννη Στάνκογλου: Η εθελοντική εργασία στο κέντρο της Αθήνας!

newsroom10 Φεβρουαρίου 20204min80

Η άλλη πλευρά του Γιάννη Στάνκογλου: Η εθελοντική εργασία στο κέντρο της Αθήνας!

newsroom10 Φεβρουαρίου 20204min80
giannistank11-1200x1009

Μπορεί να είναι ένας ιδιαίτερα ταλαντούχος ηθοποιός και ένας γοητευτικός άνδρας αλλά ο Γιάννης Στάνκογλου έχει και ιδιαίτερες ευαισθησίες!

Παρά το γεγονός ότι το καθημερινό του πρόγραμμα είναι γεμάτο τόσο από τα πολύωρα γυρίσματα για τις «Άγριες Μέλισσες» όσο και από την υπέροχη παράσταση του Γιούγκερμαν στο θέατρο Πορεία, ο Γιάννης Στάνκογλου βρήκε χρόνο για να γίνει εθελοντής πωλητής του περιοδικού δρόμου «Σχεδία» που βοηθάει τους άστεγους της Αθήνας αλλά και όσους έχουν ανάγκη!

Ο Γιάννης έχει τόσες πολλές υποχρεώσεις που προσπαθεί να βρει χρόνο για να περάσει στιγμές με την σύζυγο και τα δυο παιδιά τους, ωστόσο βρήκε χρόνο για να κάνει κάτι που δεν θα είχε κανένα προσωπικό κέρδος και αυτό τον τιμά!

 

Τι είναι η σχεδία: Η «σχεδία» είναι το μοναδικό ελληνικό περιοδικό δρόμου και μέλος του Διεθνούς Δικτύου Εφημερίδων Δρόμου (International Network of Street Papers-INSP), το οποίο απαριθμεί 122 περιοδικά δρόμου, σε 41 χώρες, με 14.000 άστεγους, άνεργους πωλητές και 6.000.000 διεθνώς αναγνώστες.

Πηγή: tlife.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *