18. Απριλίου 2021
EVIANEXT.GRMail: evianext@gmail.com

Δολοφονία δασκάλου στο Αγρίνιο: Κατάθεση – σοκ του ιατροδικαστή

newsroom11 Φεβρουαρίου 20201min190

Δολοφονία δασκάλου στο Αγρίνιο: Κατάθεση – σοκ του ιατροδικαστή

newsroom11 Φεβρουαρίου 20201min190
720_701621_464fdc1711-b48243608d44f38f

Ο ιατροδικαστής Φίλιππος Κουτσάφτης και ο δικαστικός πραγματογνώμων Νίκος Διαμαντής κατέθεσαν στη δίκη για την πολύκροτη υπόθεση της άγριας δολοφονίας του 46χρονου δασκάλου Νίκου Μέντζου στο Αγρίνιο τον Απρίλιο του 2011.

Τα όσα δήλωσαν προκαλούν σοκ. Και οι δύο μετά την έρευνα που έκαναν, οδηγήθηκαν στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος του δασκάλου οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια, κάτι που είχε καταθέσει στο δικαστήριο και ο εμπειρογνώμων ειδικός σύμβουλος εγκληματολογικών ερευνών Γιώργος Ραυτογιάννης.Η κατάθεση του κ. Κουτσάφτη συγκλόνισε. Σύμφωνα με την “Espresso” είπε “στην αρχή της καύσης το θύμα ζούσε, άσχετα αν είχε ή όχι τις αισθήσεις του. Είχε αναπνοή και κυκλοφορία. Ποτέ δεν έχω δει τέτοιον βαθμό καύσης. Δεν βρέθηκαν ούτε οστά του κρανίου, ούτε δόντια, βρέθηκε ακτινογραφικό σύρμα μέσα σε ιστούς μαζί με σπασμένα κόκαλα. Τα χέρια του ήταν δεμένα, ενώ δεμένος ήταν και ο κορμός του στη θέση του οδηγού. Στο αίμα του δεν βρέθηκαν ουσίες. Η επιστημονική γνώμη μου είναι ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, αποκλειόμενη η περίπτωση της αυτοκτονίας” είπε.

“Εγώ ξέρω να σας πω τι έγινε στον νεκρό, όχι ποιος το έκανε. Είναι λίγο δύσκολο η κατηγορούμενη να έχει δέσει το θύμα μόνη της” συμπλήρωσε ο ιατροδικαστής για τη γυναίκα του η οποία κατηγορείται ότι τον σκότωσε. Σημειώνεται ότι η σύζυγος δήλωσε αθώα και εκτόξευσε τα βέλη της στη γυναίκα με την οποία ο δάσκαλος διατηρούσε παράνομο δεσμό.

Πηγή: enikos.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *