Συνάντηση του Θ. Ζεμπίλη με τον νέο Διοικητή του Νοσοκομείου Χαλκίδας

Ο βουλευτής Εύβοιας Θανάσης Ζεμπίλης επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με τον νέο Διοικητή, κ. Ευάγγελο Χατζημαργαρίτη.

Αρχικά, ο κ. Ζεμπίλης ευχήθηκε γόνιμη και δημιουργική θητεία στον νέο Διοικητή, σημειώνοντας ότι αναλαμβάνει καθήκοντα σε μια απαιτητική και κρίσιμη περίοδο, καθώς επίκειται η λειτουργία του Νέου Νοσοκομείου.

Πριν συμβεί όμως αυτό, προέχει η υφιστάμενη κατάσταση του Νοσοκομείου και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, τόσο σε επίπεδο λειτουργίας, όσο και σε στελέχωση. Υπήρξε ταύτιση απόψεων ότι πρέπει να υπάρχει διαρκής επικοινωνία και συνεργασία όλων των φορέων, ώστε να επιλυθούν όλα τα θέματα και να βελτιωθούν άμεσα οι συνθήκες εργασίας του ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού, αλλά και οι συνθήκες νοσηλείας των ασθενών.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και ο κ. Χατζημαργαρίτης δεν παρέλειψαν βεβαίως να συζητήσουν για την προοπτική της μετεγκατάστασης στο Νέο Νοσοκομείο και για τις διαδικασίες που είναι απαραίτητες για να ολοκληρωθεί αυτή, όπως είναι η εξέλιξη των συνοδών έργων και ο νέος οργανισμός που θα επιτρέψει την πλήρωση των απαιτούμενων θέσεων σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Σκοπός είναι η επίσπευση της μετεγκατάστασης στο νέο Νοσοκομείο, με άρτιες όμως συνθήκες από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *