Τα ζώδια 17 έως 23 Φεβρουαρίου από την Άλκηστις

Καλή εβδομάδα!

ΚΡΙΟΣ

Δικαιωματικά είστε πρωταγωνιστές αυτής της περιόδου φιλοξενώντας τηνΑφροδίτη,ωστόσο με το τετραγωνο Δια Αφροδίτης απαιτείται προσοχή. Μια παροδική ενόχληση βέβαια θα την έχετε με τον αναδρομο Ερμη, άλλωστε είστε θερμοκέφαλοι το έχουμε χιλιο..πεί.Μην κρίνετε εν βρασμώ σύντροφο και συνεργάτες,γιατι το πρόβλημα δεν είναι εκεί.Μια καλή συμφωνία δεν αποκλείεται να πραγματοποιηθεί στο τέλος της εβδομάδας..Αρκεί να είστε ήρεμοι!

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταυράκια μου,ειδυλλιακά ξεκινά αυτή η εβδομάδα με λιγότερους προβληματισμούς και διακυμάνσεις στην διάθεσή σας,λόγω της θέσης του Ουρανου και τα τριγωνα του απ΄το ζώδιό σας.Βέβαια η Ν Σελήνη της Κυριακής θα είναι ότι καλύτερο στα θετικά που περιμένετε γιατί αυτό που θα τονίσει δεν θα είναι οι αδυναμίες πια στον επαγγελματικό χώρο.Ωστόσο κάτι διαφορετικό παίζεται στο μυαλό σας και στην καρδιά σας με τον αναδρομο Ερμη…εσείς ξέρετε καλύτερα.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Διδυμάκια μου το ξέρω καλά ..το παλεύετε το πράγμα.Έχουν δεί πολλά τα μάτια σας και τούτη την εβδομάδα θα δείτε κι άλλα,όπως τον αναδρομο κυβερνητη σας!Αν μάλιστα το μεθοδεύσετε,σας βλέπω να προβάλλετε τα ταλέντα σας και να ανοίγονται νέοι δρόμοι!Δυστυχώς όμως οι καταπιεστές σας το έχουν πάρει πατριωτικά γιαυτό προφυλάξτε τα σχέδιά σας,βάλτε σε μια τάξη τις σκέψεις σας κι αφεθείτε στη χαλάρωση. Προγραμματίσετε ένα ταξιδάκι.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκινάκια μου πρέπει να πείτε όχι στην βιασύνη και την αφηρημάδα ιδιαιτερα στα μέσα της εβδομάδας και να κοιτάξτε να διορθώσετε τα κακώς κείμενα.Σίγουρα δεν είναι εύκολο να εκλογικεύσετε τις καταστάσεις άμεσα και μάλιστα λιγο μετα απο μια συναντηση Σελήνης Πλούτωνα  και Κρονου,που τονίζει όλες σας τις  υποχρεώσεις.Οφείλετε να προσπαθήσετε να καθησυχάσετε τα πράγματα ιδιαίτερα την Πέμπτη πριν μετατραπούν σχέδια και όνειρα σε δυο αντίπαλα στρατόπεδα.

 

 

 

ΛΕΩΝ

Μολονότι η πρόθεσή σας είναι να περνάτε καλά φίλοι Λέοντες,τουτη την εβδομάδα και αμέσως μετα το περασμα του κυβερνητη σας στους Ιχθείς, οι επαφές θα σας ζαλίσουν κυριολεκτικά.Οι προβληματισμοί σας γύρω απο τα οικονομικά μπορεί να επηρεάσουν και την ερωτική σας ζωή. Παντως προς το τέλος της εβδομάδας ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακο όλα δείχνουν να καταλαγιάζουν και το συναίσθημα με τη λογική να τα βρίσκουν.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλοί μου Παρθένοι η εβδομάδα ξεκινά δυναμικά,γεγονός που ανεβάζει την δημιουργικότητα,την φαντασια σας και τον συναισθηματισμό σας. Ωστόσο αν δώσετε τον πρώτο λόγο σ.αυτά κι όχι στα πιο πρακτικά ζητήματα που αφορούν ανάγκες σας φοβάμαι πως θα το μετανιώσετε.Η Ν Σελήνη της Κυριακής βοηθά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας κι ευτυχώς θα μπορέσετε να κολήσετε όσα ράγισαν σε μια συνεργασία και να προχωρήσετε πιο κάτω.

 

 

 

ΖΥΓΟΣ

Αυτή η εβδομάδα κρύβει ομορφιές Ζυγοί μου,βάλτε όρια στις δαπάνες όχι στο συναίσθημα γιατί τα περιθώρια είναι large.Όσο ο ανάδρομος Ερμής συμπορεύεται με τον Ποσειδώνα θα συνεχίζονται οι προβληματισμοί σας θα συνεχίζονται,γιαυτό θέλω να επανεξετάσετε την στάση σας απέναντι στον γάμο ή κάποια σχέση,ίσως και συνεργασία.Η Αφροδίτη στο τετράγωνό της με τον Δια ίσως φέρει εντάσεις στη δουλειά.Ελπίζω το Σαβ/κο να αφήσετε την λογική να υπερισχύσει κι όλα να διορθωθούν.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιοί μου,μπορείτε να αξιοποιήσετε το θετικό κλίμα της εβδομάδας και να χαλαρώσετε λιγάκι για να δεχτείτε όλη αυτή τη βαβούρα γύρω απο θέματα σχέσεων.Η πρόσφατη Πανσεληνος προκάλεσε μια εσωτερικη μελαγχολία βγάζοντας καταπιεσμένα συναισθήματα στην επιφάνεια.Ωστόσο θα είναι για λίγο όλα αυτά,αφού την Πέμπτη η Σελήνη θα είναι στο σπιτικό σας τονίζοντας την καλή διάθεσή σας στον οικογενειακο χώρο.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

΄Ελεύθεροί μου σκοπευτές΄αυτή η εβδομάδα τα συμπεριλαμβάνει όλα. Προβληματισμούς,δοκιμασίες μα κι ευχάριστες συναντήσεις, φλέρτ και μίνι ταξιδάκια.Η θέση του Ήλιου κάνει τα αισθήματά σας ζωηρά κι η ανάγκη να απολαύσετε την συντροφιά της οικογενειας,των αγαπημενων ανθρωπων γύρω σας θα είναι έντονη.Ωστόσο η θέση του Άρη πυροδοτεί σκοτούρες παγιδεύοντας σας στην δύνη των οικονομικών ξεσπασμάτων. Προσέξτε την συμπεριφορά σας με τον αναδρομο ωστε η επικοινωνία να γίνει ευκολότερη.

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένα μικρό ζόρι,όπως και να έχει θα το έχετε και μολονότι προσπαθείτε να σκέφτεστε θετικά, συναισθήματα πικρίας και τάσεις επιθετικότητας είναι πολύ πιθανόν να εκδηλωθούν.Φανείτε υπομονετικοί,όλα δείχνουν πως μπορούν να καταλαγιάσουν.Τα έξοδα θα συνεχιστούν,ωστόσο οι επιλογές θα ειναι αυτές που θα ρυθμίσουν και τα έσοδα.Η Παρασκευή είναι μέρα τύχης για σας,αν θέλετε γράψτε..6,8,12,17,24,39. Άντε και καλή επιτυχία!

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν είναι υπερβολή φίλοι μου..αυτή η εβδομάδα αν και με Ν Σελήνη στο κλεισιμό της είναι αλλειμένη με βουτυρο και μέλι.Τόσο γλυκιά που κάθε φιλόδοξη σκέψη σας,κάθε ανάγκη να ανοίξετε τα φτερά σας,να ταξιδέψετε,να προωθήσετε τα σχέδιά σας,θα γίνει και πραγματικοτητα. Η τύχη θα σας χαμογελά συνεχώς φίλοι μου,χαμογελάστε της κι σείς και πιστέψτε το,είστε προνομοιούχοι!

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

Λίγο προβληματισμένοι θα νιώσετε Ιχθείς μου στο ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας,με τη προσωπική σας ζωή  και τις σχέσεις σας,αφου φιλοξενειτε τον πλανητη της επικοινωνίας αναδρομο.Μια παρεξήγηση με ένα φιλικό πρόσωπο δεν αποκλείεται να προκαλέσει την ζήλεια σας. Προσπαθήστε να μείνετε όσο πιο ψύχραιμοι γίνεται..η όψη του Δια με τον Ποσειδώνα διευκολυνουν την ήρεμη στάση σας απέναντι στο χρήμα.Το Σαβ/κο ηρεμούν τα πράγματα.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΑ 17-23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

 

επιμελείται η

 

ΑΛΚΗΣΤΙΣ

 

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY

ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΑΡΩ

ΤΗΛΕΦΩΝΑ 6977449879-6976842543 ΧΑΛΚΙΔΑ

 

Εmail alkhstisgr@gmail.com

Ιστοσελίδα www.alkhstis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *