Βόλος: Τι ισχυρίστηκε η πρώην παίκτρια ριάλιτι για τα ναρκωτικά και τα όπλα που βρέθηκαν στο σπίτι της

Αρνείται τις κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και όπλων, το ζευγάρι που συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας στα Πλατανίδια του Βόλου, επιμένοντας στην κατάθεσή τους, ότι τα ναρκωτικά, ο εξοπλισμός υδροπονικής καλλιέργειας, τα όπλα και οι σφαίρες ανήκουν σε τρίτο άτομο.

Οι συλληφθέντες, που είναι ένας άνδρας 49 ετών και μια 44χρονη γυναίκα, η οποία έχει γίνει ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της σε ριάλιτι, απολογήθηκαν την Τετάρτη στον ανακριτή. Με τη σύμφωνη γνώμη της εισαγγελέως υπηρεσίας, αποφασίστηκε να προφυλακιστεί ο 49χρονος μέχρι να γίνει η δίκη του, ενώ η πρώην παίκτρια ριάλιρι αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και καταβολή χρηματικής εγγύησης.

Σύμφωνα με τον συνήγορό τους, οι κατηγορούμενοι υποστήριξαν ότι τα ναρκωτικά, ο εξοπλισμός υδροπονικής καλλιέργειας, τα όπλα και οι σφαίρες που κατάσχεσε η Αστυνομία, δεν βρέθηκαν στο σπίτι που νοικιάζουν και μένουν, αλλά σε αποθήκη που βρίσκεται στο αγρόκτημα που βρίσκεται το σπίτι.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, οι κατηγορούμενοι παραδέχτηκαν ότι τα χρήματα που κατασχέθηκαν (12.000 ευρώ και 1.000 δολάρια) είναι δικά τους, πως είναι δηλωμένα στην Εφορία και προέρχονται από έσοδα του 49χρονου.

Πηγή πληροφοριών: magnesianews.gr

Πηγή: enikos.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο