Πρωταθλητής Ελλάδος στους Άνδρες σε Συλλογικό επίπεδο η ομάδα του Α.Ο. ΤΡΙΤΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου

Πρωταθλητής Ελλάδος στους Άνδρες σε Συλλογικό επίπεδο η ομάδα του Α.Ο. ΤΡΙΤΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου που έγινε στην Πηγή Τρικάλων στις 23/02/2020.

Κάτω από ιδανικές συνθήκες για την εποχή διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με τους Αθλητές του συλλόγου να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό καταφέρνοντας στο τέλος να ανεβάσουν στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου τον Α.Ο. ΤΡΙΤΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
Παρά τους τραυματισμούς , ιώσεις αλλά και εγκαταλείψεις , τα παιδιά που αγωνίστηκαν έκαναν την υπέρβαση υπερβάλλοντας τους εαυτούς τους και στο τέλος δικαιώθηκαν .
Ζερβάκης Ιωάννης η αιχμή του δόρατος 6ος με χρόνο 30,57 , Μυλωνάς Ευάγγελος ένα αγρίμι που διψούσε για διάκριση λόγο παλαιού τραυματισμού 11ος με χρόνο 32,03, Μαλτέζος Λάμπρος η ήρεμη δύναμη που παρά την ίωση που τον ταλαιπωρούσε την τελευταία εβδομάδα έδωσε τα πάντα 12Ος με χρόνο 32,12, Αντωνόπουλος Κωνσταντίνος  ο αγωνιστής 18ος με χρόνο 33,01 , Αναγνωστόπουλος Ιωάννης νέο παιδί με λίγες εμπειρίες αλλά πολύ πείσμα 32Ος  με χρόνο 34,42 και Δασκαλάς Πέτρος ένας καινούργιος αθλητής 6 μηνών που έχει διάθεση και όρεξη για βελτίωση 37ος με χρόνο 34,58.
Στην κατηγορία των Νέων Ανδρών ο αθλητής Αρωνιάδας Θεόδωρος ένα μεγάλο ταλέντο με την 3η καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα στο 1500μ παρά το πρόβλημα που αντιμετώπισε στην διάρκεια της κούρσας κατάφερε να τερματίσει 25Ος δίνοντας και την ψυχή του στον αγώνα.
Τέλος στην κατηγορία Κ18 ο 16χρονος αθλητής μας Μπουζούκας Χρήστος ένας νέος αθλητής και με παρθενική εμφάνιση σε αγώνες προσπάθησε και εκπλήρωσε έναν πραγματικά αξιόλογο αγώνα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο