16. Μαΐου 2021
EVIANEXT.GRMail: evianext@gmail.com

Λουτρά Αιδηψού: Συνελήφθησαν δύο άτομα για 8 κλοπές

newsroom8 Μαρτίου 20201min160

Λουτρά Αιδηψού: Συνελήφθησαν δύο άτομα για 8 κλοπές

newsroom8 Μαρτίου 20201min160
4174742

Εξιχνιάσθηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπών από καταστήματα και πέντε περιπτώσεις κλοπών από λεωφορεία και Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, χθες (06-03-2020) το απόγευμα στα Λουτρά Αιδηψού, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας με τη συνδρομή της Γ΄Ο.Π.Κ.Ε., της Β’ Ο.Ε.Π.Τ.Α. και του Αστυνομικού Σταθμού Αιδηψού, οι οποίοι κατηγορούνται για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

 

Ειδικότερα, οι συλληφθέντες χθες (06-03-2020) το πρωί, αφαίρεσαν από τρία (3) καταστήματα στην ανωτέρω περιοχή, χρηματικά ποσά και διάφορα αντικείμενα, κατά περίπτωση.

 

Επίσης, στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας, προέκυψε ότι το χρονικό διάστημα από 26-02 έως και 27-02-2020, στις περιοχές Λουτρά Αιδηψού, Ιστιαίας και Πευκί Ευβοίας, οι συλληφθέντες διέπραξαν ακόμη πέντε (5) κλοπές από λεωφορεία και Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, από τα οποία αφαίρεσαν χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα.

 

Σε νομότυπες έρευνες που διενεργήθηκαν στα οχήματα των συλληφθέντων, βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, τα οποία αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους.

 

Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *