Καταγραφή των επιπτώσεων και των ζημιών στην επιχειρηματικότητα, ανά κλάδο, από την επέκταση του ιού

Η διασπορά του κορονοϊού και στη χώρα μας έχει εντείνει τους φόβους της ελληνικής κοινωνίας και της επιχειρηματικής κοινότητας για τις συνέπειες της επιδημίας στην κοινωνία και στην Οικονομία, συνέπειες οι οποίες είναι ορατές και μεγάλες. Ήδη στον Νομό μας έχουν αρχίσει να γίνονται εμφανείς οι πρώτες οικονομικές επιπτώσεις ως αποτέλεσμα της επέκτασης του ιού, σε όλους σχεδόν τους τομείς της Οικονομίας και της Επιχειρηματικότητας, ξεκινώντας από τον Τουρισμό, το Εμπόριο,  την Εστίαση, την Εκπαίδευση, την Αλυσίδα Εφοδιασμού κλπ.

Λόγω αυτών των ραγδαίων εξελίξεων – και με δεδομένη πάντοτε την έως σήμερα διαμορφούμενη κατάσταση ετοιμότητας για την αντιμετώπιση του ιού – καλείστε στις 16/3/2020,  ημέρα  ΔΕΥΤΕΡΑ  και  ώρα 18.30, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Εύβοιας στον 2ο ΟΡΟΦΟ (Ελ. Βενιζέλου 12 Χαλκίδα), προκειμένου να συνέλθει Εκτάκτως το Διοικητικό Συμβούλιο με βασικό σκοπό και θέμα :

Καταγραφή των επιπτώσεων και των ζημιών στην επιχειρηματικότητα, ανά κλάδο, από την επέκταση του ιού –  Συλλογή και καταγραφή προτάσεων για την στήριξη της.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Επικύρωση Πρακτικών
  2. Επιπτώσεις στην οικονομία από την διασπορά του Κορωνοϊού – Ενέργειες του Επιμελητηρίου για : Την εφαρμογή από τις Τράπεζες της Υπουργικής Απόφασης Ρύθμισης των Πυρόπληκτων Δανείων / Την Ρύθμιση των Δανείων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Εύβοιας / Την Προστασία της πρώτης κατοικίας
  3. Εκπροσώπηση του Επιμελητηρίου σε Επιτροπές αρμόδιες για τις Λαϊκές Αγορές
  4.           Επιχορήγηση των εταιρειών της περίπτωσης β’ της παραγράφου 6 του άρθρου 65 για την κάλυψη της μισθοδοσίας του προσωπικού τους, σύμφωνα με το άρθρο 96 του Νόμου 4497 του 2017
  5. Επιχορήγηση Επαγγελματικών Σωματείων/Συλλόγων
  6.    Ανακοινώσεις

       Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

      ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΓΙΟΣΤΡΑΤΙΤΗ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο