09. Μαΐου 2021
EVIANEXT.GRMail: evianext@gmail.com

Μακελειό έξω από σούπερ μάρκετ στην Κηφισιά με δυο νεκρές γυναίκες

newsroom19 Μαρτίου 20204min130

Μακελειό έξω από σούπερ μάρκετ στην Κηφισιά με δυο νεκρές γυναίκες

newsroom19 Μαρτίου 20204min130
ÔÑÁÃÙÄÉÁ ÓÔÇÍ ÊÇÖÉÓÉÁ  ÏÔÁÍ ÁÓÔÕÍÏÌÉÊÏÓ ÔÑÁÕÌÁÔÉÓÅ ÈÁÍÁÓÉÌÁ ÄÕÏ ÃÕÍÁÉÊÅÓ ÓÔÏ ÐÁÑÊÉÍÃÊ ÓÏÕÐÅÑ ÌÁÑÊÅÔ

Τραγωδία στην Κηφισιά. Άνδρας σκότωσε την πρώην γυναίκα του και μια φίλη της έξω από το κατάστημα όπου εργαζόταν το θύμα. Ο δράστης συνελήφθη. Φωτογραφίες από τον τόπο του εγκλήματος.

Απίστευτη τροπή πήρε το περιστατικό σε σούπερ μάρκετ στην Κηφισιά. Άνδρας, ο οποίος είναι αστυνομικός, πυροβόλησε με το υπηρεσιακό του περίστροφο και σκότωσε την πρώην σύζυγό του έξω από το σούπερ μάρκετ και μια φίλη της. Το περιστατικό έγινε έξω από το σούπερ μάρκετ επί της οδού Αχαρνών 80 στην Κηφισιά.

Ο άνδρας ο οποίος έχει συλληφθεί και υπηρετεί σε τμήμα της Βορειοανατολικής Αττικής, έστρεψε το όπλο του εναντίον της πρώην γυναίκας του και την σκότωσε και στην συνέχεια πυροβόλησε εναντίον μιας άλλης γυναίκας που ήταν σύμφωνα με πληροφορίες φίλη της. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι ο δράστης περίμενε την πρώην γυναίκα του να βγει για διάλειμμα και τότε έγινε το κακό.

Οι δύο γυναίκες έπεσαν θύματα της δολοφονικής επίθεσης λίγο μετά τις 18.30 το απόγευμα στο  υπαίθριο πάρκινγκ του σούπερ μάρκετ.

Η αστυνομία ενημερώθηκε στις 18.35 για πυροβολισμούς στο σημείο και οι αστυνομικοί που έσπευσαν εκεί βρήκαν τις δύο γυναίκες νεκρές.

Ο δράστης συνελήφθη λίγο πιο κάτω και έχει οδηγηθεί στο τμήμα ασφάλειας της περιοχής και ανακρίνεται. Στους συναδέλφους του είπε την ώρα της σύλληψης ότι οι λόγοι που όπλισαν το χέρι του είναι οικογενειακοί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αιτία του φονικού ήταν η διαμάχη του ζευγαριού για την επιμέλεια των 2 παιδιών τους.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Πηγή: newsit.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *