Πάνος Τσακάλης: Να είμαστε πολύ προσεκτικοί και θα νικήσουμε τον COVID -19

Με αίσθημα ευθύνης και ελέγχοντας προσεκτικά, κάθε πληροφορία ή είδηση που φτάνει σε εμάς, συνεχίζουμε να σας ενημερώνουμε σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Πιστεύουμε πως ο COVID – 19 δεν αστειεύεται και πρέπει όλοι μας να είμαστε πολύ προσεκτικοί.

Ασφαλώς μένουμε σπίτι, όμως, ο πολίτης έχει τα Τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, έχουν αποκτήσει εδώ και πολλά χρόνια, μια σχέση άρρηκτη εδώ και πολλά χρόνια.

Ο σημαντικός ρόλος για άλλη μία φορά, των Τοπικών Μέσων Ενημέρωσης είναι αναγκαίος, για την άμεση πληροφόρηση των κατοίκων της περιοχής του (και όχι μόνο), με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό.

Από το ραδιόφωνο, τα site και blogs και ασφαλώς από τον έντυπο Τύπο, πρέπει να συνεχίσουμε πολύ προσεκτικά το έργο μας, αφού σε εμάς φτάνουν πρώτα όλες οι τοπικές πληροφορίες και ειδήσεις.

Από την πλευρά τους οι ακροατές και αναγνώστες, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα  προσεκτικοί σε όλα αυτά που φτάνουν στα αφτιά και τις οθόνες τους.

Είναι δύσκολες οι στιγμές που ζούμε. Το ξέρω καλά. Πρέπει να προστατεύσουμε τους συνανθρώπους μας και τους εαυτούς μας, από τον ύπουλο αυτό ιό.

Πρέπει να ακολουθήσουμε τους νόμους της Πολιτείας, έστω και αν αυτό σε πολλούς είναι δύσκολο.

Θα νικήσουμε όμως! Για αυτό δεν έχω καμία αμφιβολία και όλα αυτά θα μοιάζουν σαν ένα κακό όνειρο.

Ας δείξουμε την αλληλεγγύη μας σε όλους μπορούμε, δίνοντας κουράγιο ειδικά στους μεγαλύτερους και σε όσους το έχουν ανάγκη.

Μένουμε σπίτι και προσέχουμε!

 

Πάνος Τσακάλης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο