11. Απριλίου 2021
EVIANEXT.GRMail: evianext@gmail.com

Κορωνοϊός: Θετική γυναίκα από τη δομή φιλοξενίας της Ριτσώνας – Γέννησε στο «Αλεξάνδρα»

newsroom31 Μαρτίου 20201min70

Κορωνοϊός: Θετική γυναίκα από τη δομή φιλοξενίας της Ριτσώνας – Γέννησε στο «Αλεξάνδρα»

newsroom31 Μαρτίου 20201min70
alexandra_main

Ερευνάται αν κόλλησε τον ιό στη δομή που φιλοξενείται ή στο νοσοκομείο που γέννησε – Στη δομή της Ριτσώνας φιλοξενούνται 3.000 άτομα – Τι είπε στο protothema.gr ο αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας

Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε γυναίκα που γέννησε προχθές στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» και η οποία διαμένει στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στη Ριτσώνα Ευβοίας.

Σε τεστ για τον ιό υποβλήθηκε και το βρέφος για το οποίο αναμένονται τα αποτελέσματα, ενώ ο πατέρας του μωρού είναι αρνητικός.

Οπως είπε στο protothema.gr ο αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Γιώργος Κελαϊδίτης, μετά τη διαπίστωση του κρούσματος στη γυναίκα σήμανε συναγερμός στη δομή φιλοξενίας της Ριτσώνας. Ήδη αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη σύσκεψη με το επιτελείο της αντιπεριφέρειας και κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, για την ιχνηλάτηση των επαφών της γυναίκας, που σύμφωνα με πληροφορίες κατάγεται από αφρικανική χώρα, αλλά και για να συντονιστούν μέτρα προστασίας εντός της δομής, που πλέον φιλοξενεί περίπου 3.000 άτομα. Την ίδια ώρα ερευνάται αν η γυναίκα κόλλησε τον ιό στη δομή που φιλοξενείται ή στο νοσοκομείο που γέννησε.

Σημειώνεται ότι δέκα από τους εργαζομένους του νοσοκομείου που ήρθαν σε στενή επαφή με τη γυναίκα έχουν τεθεί σε καραντίνα.

Πηγή: protothema.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *