09. Μαΐου 2021
EVIANEXT.GRMail: evianext@gmail.com

Κινηματογραφική καταδίωξη στην Πάτρα – Συγκρούστηκε με δύο οχήματα και εμβόλισε μηχανή αστυνομικού

newsroom9 Απριλίου 20201min80

Κινηματογραφική καταδίωξη στην Πάτρα – Συγκρούστηκε με δύο οχήματα και εμβόλισε μηχανή αστυνομικού

newsroom9 Απριλίου 20201min80
720_712576_99cceccef2-abe3c59fa87408c2

Ο 24χρονος που συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης σε δημοτικό διαμέρισμα της Δυτικής Αχαΐας έπειτα από καταδίωξη είπε ότι φοβήθηκε και για αυτό δεν σταμάτησε σε σήμα αστυνομικών που διενεργούσαν ελέγχους για τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας στην Πλατεία Γεωργίου.

Σύμφωνα με το tempo24.news κατά τη διάρκεια της καταδίωξης οι αστυνομικοί κατάφεραν να “εγκλωβίσουν” τον 24χρονο στην οδό Λασκάρεως. Εκείνος κατάφερε να ξεφύγει εμβολίζοντας μοτοσικλέτα αστυνομικού και να κινηθεί προς την οδό Αγίου Ιωάννη Πράτσικα. Οι αστυνομικοί συνέχισαν να τον καταδιώκουν με αποτέλεσμα ο δράστης να συγκρουστεί με δύο οχήματα. Το πρώτο στη συμβολή των οδών Αγ. Ιωάννη Πράτσικα και Β. Αυτοκράτωρος το οποίο οδηγούσε μία γυναίκα και το δεύτερο στην διασταύρωση της ίδιας οδού με την Καρπενησιώτη το οποίο οδηγούσε άνδρας. Στην συνέχεια κατευθύνθηκε μέσω άλλων οδών προς την Πατρών Πύργου.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα η καταδίωξη συνεχίστηκε και συγκεκριμένα στο ύψος του κόμβου της Κάτω Αχαΐας, είχε στηθεί δεύτερο αστυνομικό μπλόκο για την ανάσχεση της πορείας του οχήματός του, όμως αυτός κατάφερε να ξεφύγει κινούμενος προς την κατεύθυνση του Πετροχωρίου. Οι αστυνομικοί συνέχισαν τις αναζητήσεις και λίγη ώρα αργότερα το αυτοκίνητο του 24χρονου εντοπίστηκε σε χωράφι, όπως και ο ίδιος και συνελήφθη στο Λογοθέτη της Δυτικής Αχαΐας. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απείθεια και αντίσταση κατά της Αρχής, ενώ όπως όλα δείχνουν φαίνεται να μην διέθετε ούτε άδεια όπως προβλέπεται από τις νέες διατάξεις για τον περιορισμό της κυκλοφορίας.

Πηγή πληροφοριών: tempo24.news

Πηγή: enikos.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *