31. Ιουλίου 2021
EVIANEXT.GRMail: evianext@gmail.com

Είναι οριστικό: αναλαμβάνει τον ενημερωτικό τομέα του OPEN

newsroom11 Απριλίου 20201min50

Είναι οριστικό: αναλαμβάνει τον ενημερωτικό τομέα του OPEN

newsroom11 Απριλίου 20201min50
OPEN_sima_Melas_11_04_2020

Αλλαγές στην ηγετική «πυραμίδα» του τηλεοπτικού σταθμού με σκοπό να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό.

Η χαμηλή πορεία στους πίνακες τηλεθέασης του ενημερωτικού τομέα του OPEN και ιδιαίτερα αυτή την περίοδο με έντονη ειδησεογραφία στάθηκε αφορμή για το «διαζύγιο» με τον Γενικό Διευθυντή Ενημέρωσης και Ειδήσεων Δημήτρη Μιχαλέλη, αλλά και με τον Διευθυντή Ειδήσεων Στράτο Μπαλή.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου είναι οριστικό ότι τη Διεύθυνση Ενημέρωσης και Ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού αναλαμβάνει ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος που επί σειρά ετών κατείχε την αντίστοιχη θέση στο MEGA.

Να αναφέρω ότι το στέλεχος είχε συζητήσει ξανά με το OPEN λίγο πριν το τέλος της προηγούμενης χρονιάς αλλά οι επαφές είχαν «παγώσει» προκειμένου να δοθεί παράταση στην τότε διοίκηση ενημέρωσης που δεν έφερε όμως τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Έτσι… αναθερμάνθηκαν οι επαφές με τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο και στις αρχές της προηγούμενης βδομάδας οριστικοποιήθηκε η συνεργασία.

Τη Δευτέρα μάλιστα ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος θα βρεθεί στον τηλεοπτικό σταθμό αναλαμβάνοντας επίσημα τον Ενημερωτικό τομέα του με σκοπό να κερδίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και να ανεβάσει τις πτήσεις του στους πίνακες τηλεθέασης…!

Πηγή: newsit.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *