Ο Πανευβοϊκός Σύλλογος ”Ο Καλός Σαμαρείτης” ανταποκρινόμενος στις ανάγκες των καιρών

Ο Πανευβοϊκός Σύλλογος ”Ο Καλός Σαμαρείτης” ανταποκρινόμενος στις ανάγκες των καιρών και στις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης συμπολιτών μας σε συνεργασία με την επιχείρηση ”ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΔΙΡΦΥΣ” ,”Le Petit Savoureux”,”Η ΦΩΛΙΑ Ηλιάδης”,με την συνδρομή και προσφορά και άλλων επιχειρήσεων,”Ιωάννης Σταθόπουλος”,”Γεωργαντζής” οργανώνουν και θα διαθέτουν γεύμα για 80 άτομα,ημερησίως μέχρι και τέλος των περιοριστικών μέτρων (καραντίνα) λόγω της πανδημίας.
Το φαγητό θα αρχίσει να προσφέρεται από την Μ.Δευτέρα ,ώρα 10 -12 π.μ. στο Le Petit Savoureux στα ΤΑΧΙ του Αγίου Νικολάου https://www.facebook.com/Tosavouraki
Οι προσερχόμενοι απαραιτήτως θα έχουν μαζί τους έγγραφη δήλωση που θα αναφέρεται στην παροχή φαγητού και την αστυνομική τους ταυτότητα .
Θα τηρηθούν οι κανόνες υγιεινής και συμπεριφοράς που επιβάλλεται να υπάρχουν.
Συμπαραστάτης και αρωγός στη πρωτοβουλία αυτή είναι και η ομάδα του #Chalkida_Bridges_Half_Marathon #ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ_ΧΑΛΚΙΔΑΣ
Κάθε εθελοντική προσφορά σε πρώτες ύλες (ζυμαρικά,όσπρια κλπ) αλλά και βοήθεια προσωπική είναι ευπρόσδεκτες αλλά και κοινωνικά επιβεβλημένες.
Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6932 654519

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *