Τελικός Champions League στις 29 Αυγούστου

Ο κορονοϊός έχει αφήσει… ξεκρέμαστες όλες τις αθλητικές διοργανώσεις και η UEFA εξετάζει όλα τα σενάρια για την ολοκλήρωση του Champions League και του Europa League έστω και αργά το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα μάλιστα, υπάρχει ήδη ένα πλάνο σε περίπτωση που υποχωρήσει ο κορονοϊός το επόμενο διάστημα κι αυτό προβλέπει την επανέναρξη του Champions League στις 7-8 Αυγούστου.

Με βάσει αυτό το σενάριο, οι πρώτοι αγώνες των «8» θα γίνουν 11-12 Αυγούστου και οι επαναληπτικοί 14-15 Αυγούστου, Η ημιτελική φάση θα πραγματοποιηθεί 18-19 και 21-22 Αυγούστου, ενώ ο μεγάλος τελικός θα γίνει κανονικά στην Κωνσταντινούπολη στις 29 Αυγούστου.

Σε αυτή την περίπτωση, θα υπάρχουν αγώνες για το Champions League κάθε τρεις μέρες, ενώ η επόμενη αγωνιστική περίοδος θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο, με τελείως διαφορετικό πρόγραμμα από ό,τι συνήθως.

Forza Juventus (At ?)@ForzaJuveEN

Sky: Uefa Champions League could resume on August 8/9 with Juve-Lyon. Then, Quarter finals will be played from 11th August to 15. The Semi finals from 18 to 22nd August. The final will be scheduled on August 29 in Istanbul.

Προβολή εικόνας στο Twitter
35 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
Πηγή: newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *