Φορητός Αναπνευστήρας για το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας

Κοινή δραστηριοποίηση και συνεργασία του Πανευβοϊκού Συλλόγου Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ και του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Χαλκίδας στην καμπάνια και στο έρανο αλληλεγγύης για την συγκέντρωση του απαιτούμενου ποσού για την αγορά και δωρεά προς το Γεν.Νοσοκομείο Χαλκίδας, φορητού αναπνευστήρα σύγχρονης τεχνολογίας, στέρεας και ανθεκτικής κατασκευής, λειτουργικός, κατάλληλος για έντονη νοσοκομειακή χρήση που θα διαθέτει χαρακτηριστικά γνωρίσματα που ικανοποιούν τις απαιτήσεις οποιασδήποτε ανάγκης υγειονομικής περίθαλψης όπως επείγοντα, ανάνηψη, μεταφορά εντός ή εκτός Νοσοκομείου. Θα συνοδεύεται από όλα τα εξαρτήματα για πλήρη λειτουργία.

Για όσους αδυνατούν η δεν μπορούν να προσφέρουν την ενίσχυση τους με τον τρόπο λειτουργίας της φόρμας που έχει αναρτηθεί ,μπορούν να καταθέσουν το ποσό που επιθυμούν στον λογαριασμό του ”ΚΑΛΟΥ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗ” στην Τράπεζα Πειραιώς ,συμπληρώνοντας πλήρη στοιχεία (όνομα,επίθετο κλπ) και τον σκοπό της κατάθεσης. Τα χρήματα θα προστεθούν στη πλατφόρμα άμεσα από εμάς.

Αρ.Λογ :Τράπεζα Πειραιώς AP.ΛOΓ.5166097921389 – Iban. Gr.3001721660005166097921389

Ο Καλός Σαμαρείτης και ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Χαλκίδας, απευθύνουν πρόσκληση προς όλους τους φορείς, συλλόγους, Εταιρείες, επιχειρήσεις αλλά και ατομικά προς κάθε ένα μας, να συνδράμουν την προσπάθεια αυτή για την αντιμετώπιση του COVID – 19 ώστε να επιτευχθεί ο στόχος όσο το δυνατό συντομότερα.

Υποστηρικτές:

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας -Π.Ε.ΕΥΒΟΙΑΣ

Δήμος Χαλκιδέων

Επιμελητήριο Εύβοιας

Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Εύβοιας

Εμπορικός & Βιομηχανικός Σύλλογος Χαλκίδας

ΟΛΝΕ

ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ & ΕΥΒΟΙΑΣ

Σύλλογος Κρητών Ν.Εύβοιας ”Ο ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ”

Σύλλογος Ποντίων Ν.Ευβοίας ”ΟΙ ΚΟΜΝΗΝΟΙ”

Αθλητικός Σύλλογος Α.Ο.ΤΡΙΤΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6932 654519

www.okalossamaritis.gr

www.okalossamaritis-eshop.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *