06. Μαρτίου 2021
EVIANEXT.GRMail: evianext@gmail.com

Ηλεία: Πώς έπεσε το βρέφος από τις σκάλες – Όλα όσα ισχυρίζονται οι γονείς του

newsroom30 Απριλίου 20201min100

Ηλεία: Πώς έπεσε το βρέφος από τις σκάλες – Όλα όσα ισχυρίζονται οι γονείς του

newsroom30 Απριλίου 20201min100
720_716357_a24aecac2a-b92cde35024e7687

Στην εκδοχή ότι το βρέφος έπεσε με το καρότσι από τις σκάλες καταλήγουν οι Αρχές για το περιστατικό που συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης στη Μυρτιά Ηλείας, σύμφωνα με το ilialive.gr.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι γονείς του βρέφους υποστήριξαν πως το έξι μηνών κοριτσάκι που βρισκόταν στο καρότσι διέφυγε της προσοχής τους και έπεσε από το πλατύσκαλο στο έδαφος, κατρακυλώντας στα σκαλοπάτια από ύψος ενάμιση μέτρου.

Το περιστατικό συνέβη σε συνοικισμό ΡΟΜΑ στη Μυρτιά στη 1 χθες το μεσημέρι και άμεσα υπήρξε κινητοποίηση των Αρχών, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να παραλαμβάνει το βρέφος και τη μητέρα και να τους μεταφέρει στο νοσοκομείο Πύργου και αργότερα στο Καραμανδάνειο παιδιατρικό νοσοκομείο Πατρών.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα αρχικά είχαν ακουστεί δύο εκδοχές η μία πως η μητέρα πέταξε το παιδί και η δεύτερη ότι το παιδί έπεσε μόνο του από το καρότσι. Αυτό που προέκυψε από την προανάκριση και τις καταθέσεις γονέων και συγγενών είναι πως το καρότσι με το βρέφος βρισκόταν στο μέσο της σκάλας από τον πρώτο όροφο στο ισόγειο και στο πλατύσκαλο, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το καρότσι “τσούλησε” και το μωράκι όντας μέσα στο καρότσι άρχισε να “κατρακυλά” στα σκαλοπάτια και να καταλήγει στο έδαφος.

Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: ilialive.gr

Πηγή: enikos.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *