Κορονοϊός: Ακόμη ένας θάνατος στη χώρα μας – Πέθανε 37χρονος στο «Σωτηρία»

Στους 160 ανέρχονται, πλέον, οι θάνατοι από κορονοϊό στη χώρα μας, καθώς πέθανε ακόμη ένας άνδρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατέληξε ένας 37χρονος στο νοσοκομείο «Σωτηρία». Ο άτυχος φέρεται να έπασχε από σπαστική τετραπληγία.

Νωρίτερα, έγινε γνωστό πως άφησε την τελευταία της πνοή μία 77χρονη γυναίκα, η οποία νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ΝIΜΤΣ και είχε μολυνθεί στην κλινική «Ταξιάρχαι». Φέρεται να είχε υποκείμενα νοσήματα και ήταν στην ΜΕΘ εδώ και ημέρες, παλεύοντας για τη ζωή της.

Ακόμη, κατέληξε μια γυναίκα 57 ετών η οποία νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Άγρια επεισόδια στη Λάρισα στον οικισμό των Ρομά

Σε κατάσταση αυξημένης επιτήρησης τέθηκε η περιοχή της Νέας Σμύρνης στη Λάρισα, μετά τον εντοπισμό 35 κρουσμάτων του νέου κορονοϊού σε σύνολο 637 δειγμάτων που ελήφθησαν από την Πολιτική Προστασία.

Την ίδια στιγμή, επεισοδιακή ήταν η εξέλιξη, το μεσημέρι της Παρασκευής (15/05), στην επιχείρηση μεταφοράς των κρουσμάτων που βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό.

Νωρίτερα μέσα στη μέρα έφτασε λεωφορείο στην περιοχή του οικισμού Ρομά, στη συνοικία της Νέας Σμύρνης στη Λάρισα, με το οποίο θα γίνονταν η μεταφορά των πολιτών στην δομή που έχει δημιουργηθεί στην «Αρωγή».

Στο σημείο επικράτησε ένταση με αποτέλεσμα τόσο το λεωφορείο, όσο και όχημα του ΕΟΔΥ να αποχωρήσουν από την περιοχή του οικισμού.

Πηγή: newsbomb.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *