16. Μαΐου 2021
EVIANEXT.GRMail: evianext@gmail.com

Τραγωδία στο Λουτράκι: Βρέθηκαν τέσσερα άτομα νεκρά μέσα σε σπήλαιο – Οι πρώτες πληροφορίες

newsroom16 Μαΐου 20201min80

Τραγωδία στο Λουτράκι: Βρέθηκαν τέσσερα άτομα νεκρά μέσα σε σπήλαιο – Οι πρώτες πληροφορίες

newsroom16 Μαΐου 20201min80
720_719247_eabe2d5e63-92ef04799af83ebc

Τραγωδία σημειώθηκε στο Λουτράκι στην περιοχή Καρμπουνάρι, τα ξημερώματα Σαββάτου μέσα σε σπήλαιο της περιοχής καθώς εντοπίστηκαν από την ΕΜΑΚ τέσσερα άτομα νεκρά. To enikos.gr επικοινώνησε με το νοσοκομείο Κορίνθου το οποίο μας επιβεβαίωσε την είδηση αλλά και με την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε τα τέσσερα άτομα εντοπίστηκαν μέσα στο σπήλαιο ενώ μαζί τους είχαν και μια γεννήτρια από τα καυσαέρια της οποίας πιθανότατα κατέληξαν.

Ο γιατρός του νοσοκομείου Κορίνθου εκτιμά πως πέθαναν επειδή εισέπνευσαν μονοξείδιο του άνθρακα.

Όλα τα σενάρια για την τραγωδία πάντως ερευνώνται καθώς όπως είπε ο δήμαρχος Λουτρακίου στο κανάλι Open στο συγκεκριμένο σημείο δεν πηγαίνουν συνήθως για περιήγηση ή αναρρίχηση, αφήνοντας να εννοηθεί πως κάτι άλλο μπορεί να συνέβη.

Ένα από τα τέσσερα άτομα είναι ηλικίας περίπου 34 ετών. Τα υπόλοιπα τρία άτομα σύμφωνα με τον γιατρό Κορίνθου είναι μεγαλύτερης ηλικίας.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής μιλώντας στον ΣΚΑΪ τόνισε πως η επιχείρηση της ΕΜΑΚ ολοκληρώθηκε στις 05.30 τα ξημερώματα Σαββάτου ενώ η κλήση για τον εντοπισμό τους έγινε περίπου στη μία τα ξημερώματα.

Για το τι έκαναν εκεί τα τέσσερα άτομα, είπε πως όλα ενδεχόμενα ερευνώνται.

Πηγή: enikos.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *