11. Απριλίου 2021
EVIANEXT.GRMail: evianext@gmail.com

Τουριστική προβολή της Εύβοιας και της Σκύρου με τη συνεργασία του Επιμελητηρίου Εύβοιας και των Δήμων του Νομού

newsroom20 Μαΐου 20201min100

Τουριστική προβολή της Εύβοιας και της Σκύρου με τη συνεργασία του Επιμελητηρίου Εύβοιας και των Δήμων του Νομού

newsroom20 Μαΐου 20201min100
ΤΟΥΡΙΣΜΟς ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ

Οι Δήμοι της Εύβοιας αποδεχόμενοι πρόσκληση του Επιμελητηρίου Εύβοιας και πρόταση του Φορέα για την ανάπτυξη από κοινού πρωτοβουλίας όλων μαζί, με σκοπό την στήριξη του τουρισμού του Νομού, αποφάσισαν ως αρχική ενέργεια και ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου, την τουριστική προβολή της Εύβοιας και της Σκύρου, μέσω βίντεο που θα προβληθεί μαζικά και με κάθε δυνατό Μέσο, όπως τηλεοπτικά κανάλια, portal, κλπ.

Το βίντεο θα προωθεί τουριστικά το Νομό, ανά περιοχή, με προβαλλόμενα επιχειρήματα, όπως αυτό της ασφαλούς υγειονομικής προφύλαξης, πρόσβασης αλλά και διαμονής, των μοναδικών φυσικών ομορφιών, των ιδιαίτερων προϊόντων, την κοντινή απόσταση από το Λεκανοπέδιο της Αττικής, κλπ.

Η εν λόγω από κοινού πρωτοβουλία ήταν το άμεσο και πρώτο αποτέλεσμα ηλεκτρονικής συνδιάσκεψης μεταξύ Δημάρχων, Αντιδημάρχων και Εκπροσώπων Τουρισμού των Δήμων του Νομού Ευβοίας και Εκπροσώπων του Επιμελητηρίου, που ανέλαβαν την πρωτοβουλία για την συζήτηση Θέματος : Τουριστικής Προβολής της Εύβοιας και θα πραγματοποιηθεί άμεσα, μετα την κοινή βούληση όλων όπως εκδηλώθηκε στην τηλεδιάσκεψη, για την από κοινού αξιοποίηση κάθε δυνατότητας που μπορεί να υλοποιεί για την στήριξη του τουριστικού προϊόντος του τόπου μας κατά την εφετινή σεζόν.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν από πλευράς Επιμελητηρίου η Πρόεδρος κα Αγιοστρατίτη Παρασκευή, ο Α’ Αντιπρόεδρος κ. Μώρος Νικόλαος, η εκπρόσωπος Τουρισμού κα Μπουραντά Παρασκευή και από πλευράς Δήμων ο κ. Νέζης Ιωάννης Αντιδήμαρχος Τουρισμού Προγραμματισμού και Ηλεκτρονικής διακυβέρνησης Δ. Χαλκιδέων, ο κ. Μαυρίκος Νικόλαος Δήμαρχος Σκύρου, ο κ. Ραβιόλος Ελευθέριος Δήμαρχος Καρύστου, ο κ. Δημητρόπουλος Ιωάννης Δήμαρχος Ερέτριας, ο κ. Μπαράκος Νικόλαος Αντιδήμαρχος Δ. Κύμης – Αλιβερίου, ο κ. Ματράκας Παναγιώτης Αντιδήμαρχος Δ. Διρφύων – Μεσσαπίων, ο κ. Φραντζής Ανδρέας Αντιδήμαρχος Δ. Διρφύων – Μεσσαπίων και η κα Χασιώτη Ξένια υπεύθυνη Τουριστικής Επιτροπής Δ. Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *