31. Ιουλίου 2021
EVIANEXT.GRMail: evianext@gmail.com

Σωφρονιστικός υπάλληλος με ecstasys, κινητά και άλλα…

newsroom5 Ιουνίου 20201min70

Σωφρονιστικός υπάλληλος με ecstasys, κινητά και άλλα…

newsroom5 Ιουνίου 20201min70
yaabot_ecstasy1-Copy

Απογευματινές ώρες της Τετάρτης 3 Ιουνίου 2020, συνελήφθη εντός του Καταστήματος Κράτησης Χαλκίδας συμβασιούχος ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σωφρονιστικός υπάλληλος, για κατοχή, εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, για παράβαση καθήκοντος και για δωροδοκία για παράνομες πράξεις.

Συγκεκριμένα κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών από τη Διεύθυνση του Καταστήματος Κράτησης Χαλκίδας πραγματοποιήθηκε από Σωφρονιστικούς Υπαλλήλους αιφνιδιαστική έρευνα στο ατομικό σακίδιο που έφερε ο συλληφθείς εισερχόμενος εντός του Καταστήματος Κράτησης προς ανάληψη υπηρεσίας.  Από τη διενεργηθείσα έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

 

  • (203) ναρκωτικά δισκία ecstasys,
  • (10) συσκευασίες πακέτου σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας,
  • (10) κάρτες sim και
  • (5) κινητά τηλέφωνα και (5) ακουστικά.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε άμεσα το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας, το οποίο επιλήφθηκε της προανακρίσεως.

 

Όπως προέκυψε προανακριτικά ο συλληφθείς για την εισαγωγή των παραπάνω ειδών στο  Κατάστημα Κράτησης Χαλκίδας θα ελάμβανε (800) ευρώ, ενώ το τελευταίο εξάμηνο είχε προβεί σε άλλες τέσσερις (4) παρόμοιες πράξεις, αποκομίζοντας (1.700) ευρώ.

 

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, όπου του ασκήθηκε δίωξη για τα προαναφερόμενα αδικήματα και παραπέμφθηκε για απολογία στον κ. Ανακριτή Χαλκίδας.

 

Επιπλέον, κινήθηκαν άμεσα οι διαδικασίες πειθαρχικού ελέγχου εις βάρος του συλληφθέντα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *