Ψαχνά: Ανακοινώθηκε η δημιουργία κλειστού Γυμναστηρίου από Σπανό – Κελαϊδίτη (ΦΩΤΟ)

Πριν λίγη ώρα, ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός και ο Αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας Γιώργος Κελαϊδίτης, ανακοίνωσαν και επίσημα τη δημιουργία κλειστού Γυμναστηρίου στα Ψαχνά.

Η χρηματοδότηση του έργου έχει εξασφαλιστεί, θα είναι έτοιμο σε περίπου 18 μήνες και θα κατασκευαστεί στο χώρο δίπλα στο Γήπεδο Ψαχνών.

Το έργο είναι προϋπολογισμού 1 εκατομμυρίου ευρώ περίπου και έχει έκπτωση 45%.

Παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Μεσσαπίων Γιώργος Ψαθάς, η επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου, Τζοβάνα Γκόγκου, o Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Ηλίας Μπουρμάς και εκπρόσωποι της εταιρείας.

 

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

 

2.071.000 € για το νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ψαχνών

 

Την υπογραφή του για την κατασκευή του νέου Κλειστού Γυμναστηρίου, αγώνων μπάσκετ και βόλεϊ, συνολικού εμβαδού 1.360 μ2,  στο οικόπεδο του Εθνικού Σταδίου Ψαχνών, έβαλε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός.

 

Με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης, προϋπολογισμού 2.071.000 € του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ο Περιφερειάρχης  επισκέφθηκε σήμερα, Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2020, τον χώρο όπου θα ανεγερθούν οι νέες αθλητικές εγκαταστάσεις.

 

Παρουσία των  Αντιπεριφερειαρχών, Περιφερειακών Συμβούλων,  του Δημάρχου Διρφύων – Μεσσαπίων κ. Γιώργου Ψαθά, δημοτικών και τοπικών συμβούλων, ενημερώθηκε από τα αρμόδια υπηρεσιακά στελέχη και τον ανάδοχο για τα χαρακτηριστικά καθώς και το χρονοδιάγραμμα του έργου.

 

Ειδικότερα, ο χώρος του Κλειστού Γυμναστηρίου Ψαχνών θα αποτελείται από:

  • την αίθουσα αθλοπαιδιών και γυμναστικής,
  • το συγκρότημα των βοηθητικών χώρων, που θα εξυπηρετούν τους αθλούμενους και τη διοίκηση (αποδυτήρια, ιατρείο για τη παροχή των πρώτων βοηθειών,  γραφεία Διοίκησης, κ.α.)
  • τις κερκίδες 170 θεατών, βοηθητικούς χώρους και το κυλικείο.

 

«Η κατασκευή του νέου Γυμναστηρίου στα Ψαχνά ήταν μια απαίτηση της τοπικής κοινωνίας αλλά και δική μας επιθυμία. Το χρωστούσαμε στη νεολαία μας, το οφείλαμε στον αθλητικό κόσμο. Μια σύγχρονη αθλητική εγκατάσταση, την οποία ανυπομονούμε να  παραδώσουμε, το συντομότερο δυνατόν, στα παιδιά των Ψαχνών και της ευρύτερης περιοχής.» σχολίασε σχετικά ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *