ΕΥΒΟΙΑ: Ανύπαρκτο σήμερα site… στη λίστα της καμπάνιας κατά του κορωνοϊού

Δόθηκαν στη δημοσιότητα, τα ονόματα των ΜΜΕ που πήραν χρήματα από το αρμόδιο υπουργείο, για την διαφημιστική καμπάνια του κορωνοϊού και στην Εύβοια.

Μέχρι εδώ, όλα καλά… Εκείνο που παραμένει άγνωστο, είναι το πώς το υπουργείο Εσωτερικών, επέλεξε κάποια από τα συγκεκριμένα Μέσα Ενημέρωσης.

Γιατί, όπως διαπιστώσαμε, ανάμεσά τους υπάρχει και ένα site της Εύβοιας, που ναι μεν είναι στον κατάλογο με εκείνα που πήραν χρήματα ή θα πάρουν, αλλά το εν λόγω site δεν υπάρχει πλέον. Και για την ακρίβεια, δεν υπάρχει εδώ και καιρό.

Αυτό σημαίνει, πως, οι αρμόδιοι έδωσαν την καμπάνια του κορωνοϊού και θα πληρώσουν (μάλλον) το τίμημά της, σε ένα ανύπαρκτο αυτή τη στιγμή site.

Προφανώς και πρόκειται για άλλο ένα λάθος, από το οποίο όμως, ο ιδιοκτήτης του site που κάποτε υπήρχε, θα πρέπει να πληρωθεί.

Εδώ, προκύπτουν πολλά ερωτηματικά, ένα από τα οποία είναι… ποιος είναι ο αρμόδιος που βρήκε το συγκεκριμένο site (που δεν υπάρχει σήμερα), με ποια κριτήρια επιλέχθηκε, αν έγινε η προβολή του banner και τι θα γίνει με το ποσό της πληρωμής του.

Γιατί για να υπάρχει στη λίστα των ΜΜΕ που δόθηκε στη δημοσιότητα, θα πρέπει να υπάρχει και το σχετικό τιμολόγιο.

Ας μας τα εξηγήσει κάποιος όλα αυτά…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *