ΣΥΡΙΖΑ: Περιοδεία στο εμπορικό κέντρο της Χαλκίδας

Το απόγευμα της  Παρασκευής κάναμε περιοδεία στο εμπορικό κέντρο της Χαλκίδας. Συμμετείχαν νυν και πρώην  βουλευτές, στελέχη και μέλη της οργάνωσης.

Μιλήσαμε με αρκετούς καταστηματάρχες, εργαζόμενους και καταναλωτές και εισπράξαμε την αγωνία τους για το σήμερα και την επόμενη μέρα. Μας παρουσίασαν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, την έλλειψη ρευστότητας, την αδυναμία κάλυψης επιταγών, τις οφειλές σε προμηθευτές, ασφαλιστικά ταμεία, εφορία,κτλ.

Μας μετέφεραν ότι η κυβέρνηση δεν έχει αντιμετωπίσει το πρόβλημα της ρευστότητας, ότι δεν έχουν πάρει καθαρή χρηματοδότηση, παρά μόνο αναστολή υποχρεώσεων που τώρα γίνονται απαιτητές, όταν μάλιστα έχουν μαζευτεί υποχρεώσεις τριών μηνών, χωρίς έσοδα.

Τους τονίσαμε ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας οδηγεί σε ένα αρνητικό ντόμινο την οικονομία, υπηρετεί ένα άλλο σχέδιο, που  προκαλεί μεγάλη ύφεση και θα «χτυπήσει» την ελληνική επιχειρηματικότητα και το σύνολο της οικονομίας. Το σχέδιο της, βοηθάει τους λίγους και τους «εκλεκτούς».

Εξηγήσαμε ότι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ «Μένουμε Όρθιοι» δίνει περί τα 13,5 δισ. ευρώ άμεσης ρευστότητας χωρίς να επιφέρει καμία δημοσιονομική επίπτωση για την Ελλάδα, χωρίς να αυξάνει το χρέος, καθώς και δε συνεπάγεται υποχρεώσεις και νέα μνημόνια.

Υποσχεθήκαμε ότι θα συνεχίσουμε να πιέζουμε τη κυβέρνηση για την αντιμετώπιση αυτής της κατάστασης.

 

Χαλκίδα  13 Ιουνίου

Γραφείο Τύπου  ΟΜ Χαλκίδας του ΣΥΡΙΖΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *