13. Μαΐου 2021
EVIANEXT.GRMail: evianext@gmail.com

Η Αξιοποίηση του κτιρίου της σχολής ΄΄ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ΄΄

newsroom20 Ιουλίου 20201min100

Η Αξιοποίηση του κτιρίου της σχολής ΄΄ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ΄΄

newsroom20 Ιουλίου 20201min100
ΣΠΑΝΟΣ ΗΚΕΛΑΙΔΙΤΗΣ ΚΟΥΚΟΥΖΑΣ

Το μέλλον της πάλαι ποτέ ξακουστής σχολής ΄΄ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ ΄΄ βρίσκεται στο επίκεντρο ενός νέου φιλόδοξου κύκλου εργασιών που ανοίγουν για το σκοπό αυτό και μέσα από συντονισμένη συνεργασία, η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΥΒΟΙΑΣ, η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΥΒΟΙΑΣ και το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ.

Ο νέος αυτός κύκλος εργασιών ξεκίνησε ήδη, μέσα σε ένα πολύ καλό κλίμα επικοινωνίας και με κοινό γνώμονα την ανεκτίμητη προσφορά του Δημοκρίτου στην Τεχνική Εκπαίδευση και στην τοπική και εθνική Οικονομία έως και το 1988 όπου και διέκοψε την λειτουργία του, με την πρώτη συνάντηση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κου Φάνη Σπανού, με τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας κ. Κελαΐδίτη, τον Προέδρο της Αναπτυξιακής Ευβοίας κ. Κούκουζα Ευάγγελο και τον Προέδρο του Επιμελητηρίου Εύβοιας κ. Γεροντίτη Ιωάννη.

Κατά την εν λόγω συνάντηση και με κοινό σκοπό όλων, την κατά το δυνατόν ορθότερη  αξιοποίηση της σχολής ΄΄ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ ΄΄ –  που ανήκει στο Επιμελητήριο Εύβοιας – με σκοπό το μεγαλύτερο όφελος για τον τόπο, συζητήθηκαν τα πρώτα βασικά θέματα, όπως αυτό της χρηματοδότησης, προκειμένου να δρομολογηθούν οι απαραίτητες ενέργειες.

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *