Λειτουργία Νέου Νοσοκομείου Χαλκίδας και ενέργειες αναβάθμισης της περιοχής του παλαιού Νοσοκομείου από τον Δήμο Χαλκιδέων

Η λειτουργία του Νέου Νοσοκομείου Χαλκίδας είναι πλέον γεγονός. Ως Δημοτική αρχή θέσαμε προτεραιότητα την υλοποίηση των απαραίτητων συνοδών έργων (δρόμος, ύδρευση, αποχέτευση). Είμαστε ικανοποιημένοι από την εξέλιξη των εργασιών, καθώς βρισκόμαστε εντός των χρονοδιαγραμμάτων που ορίσαμε εξαρχής. Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ευβοίας, τη Διοίκηση και τους εργαζόμενους του Γ.Ν.Χ και την Αστυνομική Διεύθυνση Ευβοίας για τη συνεργασία μας και τη στήριξη. Συνεχίζουμε με την εφαρμογή των απαιτούμενων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, την τοποθέτηση της κατάλληλης σήμανσης και την ολοκλήρωση των πεζοδρομίων.

Στόχος μας είναι η καλύτερη και ταχύτερη αξιοποίηση του κτιρίου του παλαιού Νοσοκομείου, με την αρωγή του Υπουργείου Υγείας, προς όφελος των δημοτών και ιδιαίτερα των κατοίκων και επαγγελματιών της περιοχής. Επιπλέον, παράλληλα με την ασφαλτόστρωση της οδού Γαζέπη, που θα πραγματοποιηθεί εντός του μηνός Αυγούστου, θα προβούμε στην ανακατασκευή των πεζοδρομίων και στην άρση της επικινδυνότητας των διατηρητέων ιδιωτικών κτιρίων με νέα μέτρα προστασίας επί της οδού, διασφαλίζοντας όσο το δυνατόν περισσότερο ελεύθερο χώρο. Τέλος, μελετούμε πιθανή αλλαγή των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων με στόχο την καλύτερη ροή της κυκλοφορίας των οχημάτων και την ανάπτυξη της περιοχής.

               

                                                                                                                                              Γραφείο Τύπου

                                                                                                                                                Δήμου Χαλκιδέων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *