Τέλος η Ανθή Βούλγαρη από το Open! Η ανακοίνωση της δημοσιογράφου

Από το μεσημέρι της Παρασκευής, κυκλοφορούν δημοσιεύματα στο διαδίκτυο που θέλουν την Ανθή Βούλγαρη να έχει υποβάλλει την παραίτησή της από το Open Tv, μετά τη διακοπή της εκπομπής «Ώρα Ελλάδος 7», την οποία παρουσίαζε μαζί με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο. Πριν λίγη ώρα, η γνωστή δημοσιογράφος επιβεβαίωσε και επίσημα ότι η συνεργασία της με το κανάλι τέλειωσε οριστικά, με μια μακροσκελής ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

«Σήμερα έκλεισε και επίσημα ένας επαγγελματικός κύκλος. Η συνεργασία μου με το Open τέλειωσε. Μια ομάδα ανθρώπων στήσαμε το κανάλι από την αρχή. Βάλαμε πλάτη, βάλαμε κόπο, βάλαμε αγάπη… Κρατάω μόνο τα σπουδαία από αυτά τα χρόνια και λίγες αλλά σημαντικές φιλίες.

Ευχαριστώ πολύ όλους τους συναδέλφους για την συνεργασία. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους τεχνικούς που αυτό το διάστημα δοκιμάζονται… αλλά και όλα τα κορίτσια στο μακιγιάζ και στο ενδυματολογικ΄π τμήμα που αξημέρωτα έδιναν τον καλύτερο τους εαυτό. Φυσικά ένα τεράστιο ευχαριστώ οφείλω και σε εσάς που με στηρίζετε σε κάθε μου βήμα! Δεν σας αποχαιρετώ… Λέω εις το επανιδείν!!! Σύντομα θα σας ενημερώσω για το επόμενο επαγγελματικό μου βήμα. Να είστε σίγουροι πως θα σας χρειαστώ κοντά μου ακόμη πιο ενεργούς» έγραψε χαρακτηριστικά η Ανθή Βούλγαρη.

 

Η Ανθή Βούλγαρη αποχαιρετά το Open Tv και είναι έτοιμη να προχωρήσει σε νέα τηλεοπτικά μονοπάτια… Παράλληλα, βέβαια, βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες και για την ημέρα του γάμου της, η οποία έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στο Πήλιο.

Πηγή: tlife.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο