Χαμός στο Μπάκιγχαμ: Ο επικός καυγάς της Ελισάβετ με την Μέγκαν Μαρκλ

Η κίνηση της Αμερικανίδας ηθοποιού που έκανε έξω φρενών την Βασίλισσα.

To Finding Freedom, το νέο βιβλίο για τουν Πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ, έριξε φως σε μια σειρά γεγονότων που ξέσπασαν λίγο πριν τον πολύκροτο γάμο το 2018.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει τότε η Μαρκλ ήθελε να φορέσει μια σμαραγδένια τιάρα, αλλά η βασίλισσα είχε επιλέξει μια διαμαντένια τιάρα που φορούσε η γιαγιά της, η Βασίλισσα Mary, το 1932.

Σύμφωνα με την Daily Mail η Βασίλισσα λέγεται ότι είπε στον Πρίγκιπα Χάρι «Η Μέγκαν δεν μπορεί να έχει ό, τι θέλει. Παίρνει τι τιάρα που της δόθηκε από εμένα.»

Η βασίλισσα ρώτησε επίσης «γιατί η Μέγκαν χρειαζόταν πέπλο για το γάμο, δεδομένου ότι ήταν ο δεύτερος γάμος της», ισχυρίστηκε η πηγή στην Daily Mail προσθέτοντας ότι: «Η Μέγκαν μπορεί να είναι δύσκολη».

Η Angela Kelly, συνεργάζεται με τη Βασίλισσα από το 2002 και ανέβηκε στις τάξεις για να γίνει προσωπικός βοηθός και ανώτερη στυλίστας της.

Σύμφωνα με την The Sun όπως όλα δείχνουν η Angela Kelly είχε υποστηρίξει την απόφαση της Βασίλισσας να επιλέξει μια διαφορετική τιάρα από αυτήν που ήθελε η Μέγκαν..

Οι Sussex λέγεται ότι ήταν εξοργισμένοι αφού είπαν στην Μαρκλ ότι δεν μπορούσε να φορέσει τη σμαραγδένια τιάρα που είχε επιλέξει, καθώς κανείς δεν ήταν σίγουρος από πού προήλθε.

Ωστόσο όπως αναφέρει το δημοσίευμα το 2018 η Meghan είπε ότι η διαμαντένια τιάρα της βασίλισσας ήταν η «τέλεια» επιλογή για το γάμο της, περιγράφοντας πώς ήθελε το νυφικό της style να είναι «απίστευτα διαχρονικό» αλλά και «μοντέρνο».

Μιλώντας για μια έκθεση όπου η τιάρα έδειχνε εκείνη την εποχή, είπε: «Όσον αφορά την τιάρα την ημέρα εκείνη, ήμουν πολύ τυχερή που μπόρεσα να επιλέξω αυτό το πανέμορφο κομμάτι. «Ο Χάρι και εγώ πήγαμε στο Παλάτι του Buckingham για να συναντηθούμε με την Αυτού Μεγαλειότητα για να εξετάσουμε τις επιλογές που υπήρχαν εκεί, που ήταν μια απίστευτα σουρεαλιστική μέρα όπως μπορείτε να φανταστείτε.»

Μιλώντας για την τιάρα που επέλεξε τελικά, συνέχισε: «Νομίζω ότι ήταν απλώς τέλεια γιατί ήταν τόσο καθαρή και απλή – και επίσης σε αυτό το σημείο, μια επέκταση αυτού που προσπαθούσαμε να κάνουμε με το φόρεμα που ήταν κάτι που θα μπορούσε να είναι τόσο απίστευτα διαχρονικό, αλλά εξακολουθεί να είναι μοντέρνο».

Πηγή: newsbomb.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *