Δήμος Χαλκιδέων: Ενημέρωση σχετικά με τα σοβαρά προβλήματα υδροδότησης

Σχετικά με τα προβλήματα υδροδότησης που έχουν προκληθεί στον Δήμο Χαλκιδέων, λόγω των έντονων καιρικών φαινόμενων, των πλημμυρών και κυρίως των βλαβών στο δίκτυο της Δ.Ε.Η. σας ενημερώνουμε τα παρακάτω:

Δημοτική Ενότητα Ληλαντίων:

Για τις περιοχές Βασιλικό, Λευκαντί και Μαλακώντα έχει ενεργοποιηθεί εφεδρική ιδιωτική γεώτρηση που συνεισφέρει στο δίκτυο. Τα συνεργεία της ΔΕΗ πραγματοποίησαν εκτεταμένες παρεμβάσεις για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στη γεώτρηση Καραμή, στην οποία αυτή τη στιγμή βρίσκονται συνεργεία της ΔΕΥΑΧ και καταβάλλουν προσπάθειες ώστε σταδιακά να επανέλθει η ροή στις παραπάνω πληγείσες περιοχές.

Όσον αφορά την περιοχή του Μύτικα, τα συνεργεία της Δ.Ε.Η. αντικαθιστούν το δίκτυο ηλεκτροδότησης από την πλευρά της γέφυρας των Φύλλων, με πρόβλεψη μέχρι το βράδυ να έχει ηλεκτροδοτηθεί η γραμμή και να λειτουργήσει η τοπική γεώτρηση.

Χαλκίδα:

Διαπιστώθηκε εκτεταμένη ζημιά στον τροφοδοτικό αγωγό που παρέχει νερό στις περιοχές Έξω Παναγίτσα, Άγιοι Ανάργυροι, Χαραυγή και Κλωστοϋφαντουργών, καθώς ο αγωγός παρασύρθηκε και καταστράφηκε σε μεγάλο μήκος του από τη ροή του ποταμού Λήλαντα. Στο σημείο επιχειρούν συνεργεία της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. με βαριά μηχανήματα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, προκειμένου να αντικαταστήσουν το κατεστραμμένο τμήμα του αγωγού. Καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ολοκληρωθούν οι εργασίες και να υδροδοτηθούν οι παραπάνω περιοχές μέχρι σήμερα το βράδυ.         

                                                                                                                                              Γραφείο Τύπου

                                                                                                                                                Δήμου Χαλκιδέων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *