16. Ιουνίου 2021
EVIANEXT.GRMail: evianext@gmail.com

Το μήνυμα του Στρατηγού Φλώρου από το Κέντρο Επιχειρήσεων του Αρχηγείου Στόλου – ΦΩΤΟ

newsroom15 Αυγούστου 20201min80

Το μήνυμα του Στρατηγού Φλώρου από το Κέντρο Επιχειρήσεων του Αρχηγείου Στόλου – ΦΩΤΟ

newsroom15 Αυγούστου 20201min80
720_735037_e9df7c345f-93e06a7cd65843ba

Του Χρήστου Μαζανίτη

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, επέλεξε ανήμερα της Παναγίας να βρίσκεται δίπλα στα πληρώματα του Πολεμικού Ναυτικού, που τις τελευταίες ημέρες σηκώνουν όλο το βάρος των τουρκικών προκλήσεων σε Ανατολική Μεσόγειο και Αιγαίο.

Το μεσημέρι βρέθηκε στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Αρχηγείου Στόλου (ΑΣ/ΚΕΠΙΧ) στο Στρατηγείο Διοικήσεως Ανατολικής Μεσογείου (ΣΔΑΜ), όπου τον υποδέχθηκε ο Αρχηγός Στόλου Αντιναύαρχος Παναγιώτης Λυμπέρης ΠΝ.

Απευθυνόμενος στο προσωπικό το ΑΣ/ΚΕΠΙΧ, συνεχάρη δια μέσω αυτού, όλο το προσωπικό του Πολεμικού Ναυτικού, Διοικητές, Κυβερνήτες και πληρώματα για την επιδειχθείσα ετοιμότητα και την απόλυτα επιτυχή αντιμετώπιση της κατάστασης και των προκλήσεων που λαμβάνουν χώρα στην Περιοχή Ευθύνης του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ (Αιγαίο – Ανατολική Μεσόγειο).

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ δήλωσε υπερήφανος για το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, με ιδιαίτερη έμφαση στο προσωπικό του Πολεμικού Ναυτικού, για τον επαγγελματισμό, τη ναυτοσύνη, την ψυχραιμία, την αυταπάρνηση, την αποφασιστικότητα και την αποτελεσματικότητα που επέδειξε κατά την εκτέλεση των έργων που του έχουν ανατεθεί μέχρι τώρα.

Τέλος αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό του ΑΣ/ΚΕΠΙΧ για την μεγάλη εορτή της Χριστιανοσύνης και του Ελληνισμού, την Κοίμηση της Θεοτόκου, της προστάτιδας των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Πηγή: enikos.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *