11. Απριλίου 2021
EVIANEXT.GRMail: evianext@gmail.com

Τσιόδρας – Χαρδαλιάς, η επιστροφή! «Ραντεβού» στις 18:00 δυο φορές την εβδομάδα

newsroom24 Αυγούστου 20201min150

Τσιόδρας – Χαρδαλιάς, η επιστροφή! «Ραντεβού» στις 18:00 δυο φορές την εβδομάδα

newsroom24 Αυγούστου 20201min150
ÊÁÈÇÌÅÑÉÍÇ  ÅÍÇÌÅÑÙÓÇ ÃÉÁ ÔÇÍ ÐÏÑÅÉÁ ÔÏÕ ÍÅÏÕ ÊÏÑÏÍÏÚÏÕ, ÁÐÏ ÔÏÍ ÕÖÕÐÏÕÑÃÏ ÐÏËÉÔÉÊÇÓ ÐÑÏÓÔÁÓÉÁÓ ÊÁÉ ÄÉÁ×ÅÉÑÉÓÇÓ ÊÑÉÓÅÙÍ ÍÉÊÏ ×ÁÑÄÁËÉÁ ÊÁÉ ÔÏÍ ÅÊÐÑÏÓÙÐÏ ÔÏÕ ÕÐÏÕÑÃÅÉÏÕ ÕÃÅÉÁÓ ÊÁÈÇÃÇÔÇ ÓÙÔÇÑÇ ÔÓÉÏÄÑÁ

Όταν πριν από μερικούς μήνες ο Σωτήρης Τσιόδρας και ο Νίκος Χαρδαλιάς σταματούσαν τις καθημερινές ενημερώσεις για τον κορονοϊό, ούτε οι ίδιοι δεν περίμεναν ότι θα επέστρεφαν τόσο σύντομα. Κι όμως…

Αποφασίστηκε στην καθιερωμένη σύσκεψη που έγινε το πρωί υπό τον πρωθυπουργό, ανακοινώθηκε από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα, στο πλαίσιο των ανακοινώσεων για το πως θα ανοίξουν τα σχολεία: Σωτήρης Τσιόδρας και Νίκος Χαρδαλιάς επιστρέφουν αλλά όχι κάθε μέρα.

Κάθε Τριτη και Παρασκευή, ξανά στις 18:00 το απόγευμα, ο Σωτήτρης Τσιόδρας και ο Νίκος Χαρδαλιάς θα παίρνουν τη θέση τους και θα ενημερώσουν την κοινή γνώμη για την εξάπλωση του κορονοϊού στη χώρα μας.

Εκτός από το δίδυμο Τσιόδρα – Χαρδαλιά, παρών στις ενημερώσεις θα είναι ο υφυπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζανάνη.

Όταν ο Σωτήρης Τσιόδρας απουσιάζει, όπως αυτή την εβδομάδα, θα τον αντικαθιστά ο Γκίκας Μαγιορκίνης, επίκουρος καθηγητής στο Τμήμα Υγιεινής και Επιδημιολογίας, της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Λοιμοξιολόγων του ΕΟΔΥ.

Πηγή: newsit.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *