Μύκονος: Νέα τροπή στην υπόθεση Μαγκουάιρ – Αλβανός «γκάνγκστερ» επιτέθηκε και τραυμάτισε την αδερφή του

Αποκαλύψεις που ανατρέπουν την εικόνα του σοβαρότατου επεισοδίου με πρωταγωνιστή τον αρχηγό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ελληνικό νησί – Η 20χρονη Daisy τραυματίστηκε σοβαρά, έχασε αίμα και λιποθύμησε – Όλα δείχνουν ότι απέρριψε τον μεθυσμένο Αλβανό και εκείνος της επιτέθηκε

Νέα τροπή λαμβάνει η υπόθεση του αρχηγού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ και του σοβαρού επεισοδίου που είχε στη Μύκονο κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών του διακοπών. Σύμφωνα με νεώτερα στοιχεία, τα οποία αποκαλύφθηκαν κατά την επιστροφή της αδερφής του διεθνούς ποδοσφαιριστή, Νταίζης, στην Αγγλία, όλα φέρονται να ξεκίνησαν από μία παρέα Αλβανών, οι οποίοι πλησίασαν τη Βρετανίδα και τους φίλους της, καταλήγοντας να της επιτεθούν και να την τραυματίσουν με αιχμηρό αντικείμενο στο χέρι.

Ο Χάρι Μαγκουάιρ, κατά την απολογία του στον ανακριτή της Σύρου, δήλωσε ότι το επεισόδιο ξυλοδαρμού προκλήθηκε μετά από επίθεση που δέχτηκε η αδερφή του σε γνωστό κλαμπ της Μυκόνου. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, η Νταίζη διασκέδαζε με άλλα μέλη της οικογένειάς της και φίλους για τα γενέθλιά της, όταν δέχθηκε την επίθεση από έναν μεθυσμένο Αλβανό «με στυλ γκάνγκστερ» και την παρέα του.

maguire_in1

Σύμφωνα πάντα με όσα προέκυψαν τις τελευταίες ώρες, η αδερφή του αρχηγού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τραυματίστηκε σοβαρά από αιχμηρό αντικείμενο, έχασε πολύ αίμα και λιποθύμησε. Η 20χρονη βρίσκεται πλέον στην Αγγλία, στο σπίτι της οικογένειάς της στο χωριό Mosborough κοντά στο Σέφιλντ.

Η φιλονικία με την παρέα των Αλβανών στο κλαμπ της Μυκόνου, ήταν εκείνη που ώθησε τον γνωστό ποδοσφαιριαστή να αναζητήσει τους δράστες και να ζητήσει τον λόγο για την επίθεση στην αδερφή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται σε βρετανικά ΜΜΕ, στην υπόθεση εμπλέκεται και ο έτερος αδερφός της 20χρονης Daisy, ο Τζο. Μάλιστα, ο Τζο φέρεται να είναι εκείνος που κτύπησε πρώτος τους Έλληνες αστυνομικούς, όταν οι τελευταίοι ενεπλάκησαν στο επεισόδιο. Οι κατηγορίες αφορούν τον αρχηγό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι, τον αδερφό του Τζο και έναν ακόμη άντρα.

maguire_home
Το σπίτι των Μαγκουάιρ

Η οικογένεια Μαγκουάιρ φέρεται επίσης να έχει κατονομάσει και υποδείξει τους δράστες της επίθεσης στην 20χρονη Daisy.

Οι τρεις Βρετανοί ύποπτοι, ωστόσο, που πέρασαν δύο νύχτες σε ένα κελί πριν εμφανιστούν ενώπιον δικαστηρίου στη Σύρο το Σάββατο, κατηγορούνται για σωματική βλάβη και για διαδοχική δωροδοκία και βία εναντίον αξιωματικών. Και οι τρεις έχουν δηλώσει ότι δεν είναι ένοχοι για τις κατηγορίες.

Ο Χάρι Μαγκουάιρ φέρεται να ήταν με τον μέσο της Chelsea Ross Barkley, τον αστέρι του Love Island Chris Hughes και τον παίκτη σνούκερ Judd Trump, καθώς και μέλη της οικογένειάς του.

magh

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *