Έτσι λήστεψε ο 20χρονος ειδικός φρουρός τον έμπορο αυτοκινήτων στην Αργυρούπολη

Ο 20χρονος ειδικός φρουρός φέρεται να απείλησε τον έμπορο αυτοκινήτων ότι αν δεν του έδινε 40.000 ευρώ θα του «φόρτωνε» ναρκωτικά. Πως λύθηκε το θύμα και ειδοποίησε την αστυνομία.

Μια πολύ περίεργη υπόθεση που είναι ακόμα υπό διερεύνηση με όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά είναι αυτή της «σύλληψης» πολίτη από Ειδικό Φρουρό έξω από κατάστημα στην Αργυρούπολη.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε έμπορος αυτοκινήτων, σήμερα το πρωί και την ώρα που έβγαινε από κατάστημα στην Λεωφόρο Αργυρουπόλεως στην Αργυρούπολη ένας 20χρονος Ειδικός Φρουρός μαζί με έναν πολίτη τον ακινητοποίησαν και του ζήτησαν να τους ακολουθήσει.

Ο Ειδικός φρουρός μάλιστα φορούσε την στολή του και σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στην αστυνομία το θύμα, τον απείλησε ότι αν δεν του δώσει 40.000 ευρώ θα του «φορτώσει» ναρκωτικά. Μάλιστα σύμφωνα πάντα με το θύμα του έδειξαν και σακουλάκια με ποσότητες ναρκωτικών.

Ο έμπορος αυτοκινήτων τους οδήγησε στον σπίτι του στην Αργυρούπολη. Εκεί, όπως είπε, τον έδεσαν και του πήραν 40.000 ευρώ.

Λίγη ώρα αργότερα το θύμα κατάφερε να λυθεί και βγήκε έντρομος έξω φωνάζοντας «ληστεία, ληστεία».

Τότε, ένας γείτονας ειδοποίησε την αστυνομία.

Ο έμπορος, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς και τους υπέδειξε ποιος έκανε την ληστεία με αποτέλεσμα να τον συλλάβουν άμεσα. Ο ειδικός φρουρός υπηρετούσε στις πεζές περιπολίες.

Την υπόθεση πλέον έχει αναλάβει η υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων η οποία και ερευνά μεταξύ άλλων την σχέση που μπορεί να είχε το θύμα με τον ειδικό φρουρό ή με τον πολίτη.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Πηγή: newsit.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο