Τεστ κορωνοϊού στη ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Ο Όμιλος Εταιρειών Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, με στόχο την καλύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση των πολιτών, επεκτείνει συνεχώς το δίκτυο σημείων εξέτασης για το νέο κορωνοϊό.

Έτσι, τεστ κορωνοϊου διενεργείται πλέον και στη ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (28ης Οκτωβρίου 13). Οι δειγματοληψίες γίνονται κατόπιν ραντεβού, από Δευτέρα έως και Σάββατο, από τις 7 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.

Η εξέταση γίνεται με τη μοριακή μέθοδο ανάλυσης PCR η οποία στηρίζεται στην ανίχνευση ιικών σωματιδίων. Για να είναι θετικό το τεστ πρέπει να ανιχνευθεί ένας ορισμένος αριθμός ιικών σωματιδίων.

Η επεξεργασία και ανάλυση των δειγμάτων  γίνεται εντός του Ομίλου Βιοιατρική στο ιδιόκτητο πιστοποιημένο εργαστήριο και σύμφωνα με τις  οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ).

 

Οι εξετάσεις γίνονται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με άνεση και διακριτικότητα και με όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας:

 

  • Η λήψη των δειγμάτων γίνεται από εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό που φέρει ειδικό εξοπλισμό και είναι έτοιμο να απαντήσει σε όλες τις απορίες των εξεταζόμενων.
  • Η επαφή με άλλα άτομα για όσο διαρκεί η διαδικασία της δειγματοληψίας ελαχιστοποιείται.

Τα αποτελέσματα αποστέλλονται ηλεκτρονικά είτε αυθημερόν είτε την επόμενη ημέρα, ανάλογα με την ώρα λήψης του δείγματος. Με τον τρόπο αυτό, ο εξεταζόμενος αποφεύγει τη δεύτερη επίσκεψη στο διαγνωστικό κέντρο.

 

Περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού στο τηλέφωνο 222 1440980.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *