Χαλκίδα: Κρούσμα κορωνοϊού σε δικηγόρο – Δεν λειτουργούν τα Δικαστήρια

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε δικηγόρος της Χαλκίδας και ιχνηλατούνται οι επαφές του. Ως εκ τούτου, τα Δικαστήρια δεν θα λειτουργήσουν σήμερα, σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Άγνωστο παραμένει, πότε θα ανοίξουν. Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου της πόλης:

“Κατόπιν εμφάνισης κρούσματος κορωνοϊου στον χώρο των δικαστηρίων μας και ειδικότερα σε συνάδελφό μας και μέλος του Δικηγορικού μας Συλλόγου, σας γνωστοποιούμε ότι την αυριανή ημέρα, 14-9-2020, δεν θα λειτουργήσουν οι δικαστικές υπηρεσίες της πόλης μας και δεν θα πραγματοποιηθούν συνεδριάσεις δικαστηρίων, για λόγους δημόσιας υγείας, ενώ θα λάβει χώρα και απολύμανση των χώρων των δικαστηρίων.

Αναφορικά με την διάρκεια της μη λειτουργίας των δικαστηρίων και με τα ζητήματα των νόμιμων και δικαστικών προθεσμιών, αλλά και τα γενικότερα ζητήματα που ανακύπτουν από την ανωτέρω εξέλιξη, θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση εντός της αυριανής ημέρας, κατόπιν συνεννόησης του Δ.Σ. με τους Προϊσταμένους των Δικαστηρίων της πόλης μας. Επίσης, μόλις ληφθούν επίσημες υγειονομικές οδηγίες από τους αρμοδίους φορείς θα επανέλθουμε με νεότερη ανακοίνωση μας.

Ευχόμενοι υπεράνω όλων για τον συνάδελφό μας να έχει σε συντομότατο χρονικό διάστημα αίσιο τέλος η περιπέτεια εκείνου και της οικογένειάς του, για μία ακόμη φορά, εφιστούμε την προσοχή απάντων ως προς την αυστηρή τήρηση των ληφθέντων υγειονομικών μέτρων”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *