Δωρεά του Επιμελητηρίου Εύβοιας στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας

Το Επιμελητήριο δήλωσε παρόν σε μια συνολική προσπάθεια, αρμοδίων και μη, καταπολέμησης του ιού του κορονοϊού και προστασίας της δημόσιας υγείας.

Συμμετείχε ενεργά υλοποιώντας  πρωτοβουλία δωρεάς, ενός αναπνευστήρα στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, με σκοπό την ενίσχυση του υπάρχοντος νοσοκομειακού υλικού, αλλά και την υποστήριξη του παρεχόμενου ιατρικού έργου.

Τον αναπνευστήρα παρέδωσε εκ μέρους της Διοίκησης του Επιμελητηρίου στον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας κ. Ευάγγελο Χατζημαργαρίτη, την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου, ο Πρόεδρος του Φορέα κ. Γιάννης Γεροντίτης, παρουσία του και της πρώην Προέδρου του Φορέα, κας Παρασκευής Αγιοστρατίτη. Ο Προεδρος του Επιμελητηρίου διαβεβαίωσε τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας, ότι ο Φορέας θα στηρίξει το όλο έργο του Νοσοκομείου με ανάλογες δωρεές σε άμεσο χρόνο.

Στο περιθώριο των ανωτέρω τέθηκε σε συζήτηση η νέα χρήση του κτιρίου του παλιού Νοσοκομείου Χαλκίδας. Οι εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου τόνισαν ότι το κτίριο επείγει να αξιοποιηθεί άμεσα προς αποφυγή μαρασμού της περιοχής και των επαγγελματιών και με προσανατολισμό την συμβολή του στην ανάπτυξη της τοπικής αγοράς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *