Πέτσας: Νέα μέτρα στη Βόρεια Ελλάδα – Κλείνουν τα σύνορα στην Κρυσταλλοπηγή

Νέα μέτρα στη Βόρεια Ελλάδα, σε μια προσπάθεια να περιοριστεί η διασπορά του κορονοϊού στην κοινότητα, ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Επιπλέον, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακοίνωσε ότι εντατικοποιούνται οι έλεγχοι της τήρησης των μέτρων στη Βόρεια Ελλάδα, καθώς ο αριθμός των κρουσμάτων παραμένει υψηλός. Γι’ αυτό τον λόγο, είπε, ενισχύονται οι δυνάμεις των ελεγκτικών σωμάτων στη Βόρεια Ελλάδα και σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τη δημοτική αστυνομία αυστηροποιούνται οι έλεγχοι, τόσο στις μετακινήσεις των πολιτών όσο και στους χώρους εργασίας.

Νωρίτερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε επισημάνει πως η κατάσταση στη χώρα μας παραμένει κρίσιμη, ενώ τα χθεσινά στοιχεία του ΕΟΔΥ έδειξαν ότι οι δείκτες θετικότητας σε αρκετές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας παραμένουν σε πολύ υψηλά επίπεδα “αν αναλογιστούμε ότι είμαστε σε καθεστώς lockdown για εβδομάδες”.

Αυτό, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, “αποδεικνύει ότι οι πολίτες σε πολλές περιοχές επιδεικνύουν πολύ πιο χαλαρά συμπεριφορά απ’ ό,τι επιβάλλουν οι συνθήκες. Η χαλαρή συμπεριφορά όλων μας θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια σε καθυστέρηση της οριζόντιας άρσης του lockdown”.

Πηγή: enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *