Άδειασαν τραπεζικές θυρίδες στο Νέο Ψυχικό! Η “περίεργη” κλοπή α λά… Casa de Papel

Κινηματογραφική κλοπή σε θυρίδες τράπεζας στο Νέο Ψυχικό. Μπήκαν, βγήκαν χωρίς να τους πάρει κανένας χαμπάρι! Χρήματα και κοσμήματα αξίας εκατομμυρίων ευρώ έκαναν “φτερά”.

Πρόκειται για μια υπόθεση πολύ περίεργη, το “νήμα” της οποίας ξεκινά από τις 13 Νοεμβρίου. Τότε έγινε η πρώτη καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής για την κλοπή από θυρίδες.

Οι θυρίδες που βρίσκονται εκεί είναι πάνω από 1.000, και προκαλεί εντύπωση ότι αυτές που “ξαφρίστηκαν” αρχικά είναι μόλις 4, οι οποίες ανήκουν σε συζύγους επιχειρηματιών. Όλες οι υπόλοιπες ελέγχθηκαν, και δεν έχουν παραβιαστεί.

Αυτό που αποτελεί “γρίφο” είναι πως οι δράστες ή ο δράστης κατάφεραν να μπουν και να αρπάξουν το περιεχόμενο χωρίς κανείς να τους αντιληφθεί.

Η ΕΛΑΣ τώρα έχει δώσει ιδιαίτερη βάση στα όσα κατέγραψαν οι κάμερες, προκειμένου να βρουν την άκρη.

Ποσά που προκαλούν… ίλιγγο

Οι γυναίκες αφού διαπίστωσαν πως το περιεχόμενο λείπει έκαναν την καταγγελία, με τη συνολική αξία χρημάτων και κοσμημάτων να υπολογίζεται σε εκατομμύρια.

Συγκεκριμένα, από τη μία γυναίκα κλάπηκαν 42.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας 3 εκατομμυρίων. Από την δεύτερη 75 λίρες και κοσμήματα αξίας 5 εκατομμυρίων. Από την τρίτη κοσμήματα αξίας 1 εκατομμυρίου και από την τέταρτη 130.000 ευρώ.

Πηγή: newsit.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο