Να μην αφήσουμε κανένα παιδί χωρίς παιχνίδι

Με  αίσθημα ευθύνης , αλλά κυρίως αλληλεγγύης , ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση που διανύουμε , ο Σύλλογος Ιατρικών Επισκεπτών Φαρμακοϋπαλληλων Ανατολικής Στερεάς Εύβοιας στα πλαίσια των κοινωνικών του δράσεων με γνώμονα την βοήθεια στον συνάνθρωπο , καλεί όλους τους φορείς ,συλλόγους , σωματεία, επιχειρήσεις και όλους τους πολίτες της Στερεάς που μπορούν και έχουν τη δυνατότητα , τις φετινές γιορτές να μην αφήσουμε κανένα παιδί χωρίς παιχνίδι .

Όσοι γονείς αδυνατούν και δεν έχουν τη δυνατότητα προμήθειας παιχνιδιών για τα παιδιά τους , μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας , όπως και όσοι θέλουν να συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια με τους εξής τρόπους :
Καλώντας και στέλνοντας μήνυμα στο : 698 1882788 , με αποστολή email στο : siefase@yahoo.com ή με προσωπικό μήνυμα στη σελίδα του συλλόγου στο Facebook : Σύλλογος Ιατρικών Επισκεπτών Αν. Στερεάς Εύβοιας.
Φέτος τα Χριστούγεννα μπορεί να είναι διαφορετικά για όλους , για τα παιδιά όμως ο Άγιος Βασίλης θα έρθει και φέτος γεμάτος δώρα !!!
Με εκτίμηση
Παναγιώτης Καραμούζης
Πρόεδρος Συλλόγου Ιατρικών Επισκεπτών Φαρμακοϋπαλληλλων
Ανατολικής Στερεάς Εύβοιας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *